Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Re: Polscy kibice

Post autor: petru » 19 sty 2012, 15:13

franz pisze: Teraz już wiem dlaczego od Bałtyku po Tatry jak przyjeżdża Legia - jest zawsze komplet i pełna mobilizacja. Nie ze względu na nasza niekwestionowaną renomę na niwie kibicowskiej.
To samo mogłaby napisać Wisła i Lech, to przeświadczenie o własnej wyjątkowości jest naprawdę wyjątkowe :lol:.
franz pisze:No cóż, to tak jak bym ja cytując pana Roberta Szymańskiego (prezesa Stowarzyszenia Kibiców Wisły): "Nie bierzemy za to odpowiedzialności, to filmiki, które robili kibice", czy "Wystarczy przyjść i zobaczyć, kto kupuje bilety na ten mecz. To ludzie starsi, rodziny" wyciągał wnioski, ze Wiślacy, to... (tu można wstawić dowolne epitety, choć "zadęcie i bufonada" raczej nie pasuje :lol: )
No kto to widział, żeby na siedmiotysięcznym wyjeździe była jakaś rodzina czy ludzie starsi. Wstyd na całą Polskę :lol:. Ktoś próbuje odkłamać rzeczywistość medialną wskazując na to, że przekrój społeczny społeczności kibicowskiej nie jest taki jak jak podaje Tomasz Lis na żywo, to już można wstawić dowolne epitety. Gratuluję życia w bańce. Żart z pismaków GW? Najlepiej świadczy o charakterze legionistów, bo nie widziałem tam przytyku w kierunku GW. Najwyraźniej jestem za głupi.

Wróć do „Polska”