Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: mzatlanta » 21 sty 2012, 3:55

Kadra na RSSS:

Courtois, Asenjo, Perea, Miranda, Godin, Dominguez, Filipe, Mario Suarez, Arda Turan, Assuncao, Salvio, Gabi, Koke, Juanfran, Diego, Adrian, Falcao i Pizzi.

Tiago jak wspominalismy wczesniej pauzuje za kartke, Silvio ciagle kontuzjowany. Nie wiem, na ile oficjalne jest info o jutrzejszym debiucie Mario Suareza :roll: Jesli juz ma grac, to chociaz do pary z Gabim. Poza tym w pierwszym skladzie ma byc Juanfran, problem w tym, ze nie na prawej obronie tylko na skrzydle... Rozumiem, Perea na prawej- wieksze doswiadczenie, ale Juanfran na skrzydle mi nie pasuje. No coz, zobaczymy czy tam zagra, a jesli nawet, to moze pokaze sie akurat z dobrej strony. Poza tym na drugim skrzydle ma byc Adrian- ok, bo atak on plus Falcao > sam Falcao, ale ofiara takich zmian moze niestety byc Arda :cry: no i znowu moze zabraknac miejsca dla Koke na srodku...
Ale jesli zagramy dobrze- w sumie wypadaloby zaufac Cholo :P I jeszcze gramy u siebie.
Ups, zagalopowalam sie :oops: Oczywiscie u siebie gralismy tydzien temu, a teraz gramy w San Sebastian, jakkolwiek wygrana na wyjezdzie bylaby sukcesem i dla Simeone, i oczywiscie dla zespolu. Nie wiem, czy bede miec jak ogladac 1 polowe :( Oby chlopaki zagrali najlepiej, jak potrafia :pray:

Obrazek

Diego Costa wrocil do treningow :wink: Ale jest czwartym bezpaszportowcem, wiec raczej nie pogra.

Wróć do „Hiszpania”