Re: Piłka Ręczna

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Piłka Ręczna

Post autor: ddemon » 21 sty 2012, 21:24

Polska - Szwecja 29:29 (9:20)

Polska: Piotr Wyszomirski, Marcin Wichary - Bartłomiej Jaszka (8), Krzysztof Lijewski, Patryk Kuchczyński (4), Grzegorz Tkaczyk, Karol Bielecki (1), Adam Wiśniewski (5), Bartosz Jurecki, Michał Jurecki (4), Tomasz Tłuczyński (3), Mariusz Jurkiewicz (2), Kamil Syprzak (2), Zbigniew Kwiatkowski, Mateusz Zaremba, Robert Orzechowski.

Szwecja: Andreas Palicka, Johan Sjoestrand - Henrik Lundstroem (6), Kim Andersson (2), Magnus Jernemyr, Niclas Ekberg (7), Dalibor Doder (1), Jonathan Stenbaecken (0), Jonas Larholm (4), Tobias Karlsson (1), Johan Jakobsson (2), Kim Ekdahl du Rietz (2), Andreas Nilsson (4).
WTF :shock: bo meczu nie widziałem...Jaszka 8 bramek Tkaczyk i kołowy Jurecki 0 :shock: To musiał być szalony mecz :lol: Najważniejsze jest remis tak jak w najgorszym wypadku liczyłem...Teraz dwa zwycięstwa z Niemcami i Macedonią i mogą te wyniki dać nam awans do półfinału :jupi: Obym nie zapeszył ale w 90% te 2 zwycięstwa powinny dać nam awans a te 10% to chyba bilans bramkowy chociaż nie jestem pewien czy pierw liczy się bezpośrednia potyczka a potem bilans :?

Wróć do „Inne sporty”