Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: ddemon » 23 sty 2012, 15:25

Ja niestety zdążyłem wszystko przegrać :roll: W weekend zwalił mi Bayern(mimo wszystko wierzyłem w nich) i Chorwacja choć kontrolowała prawie cały czas te spotkanie ale Balić wczoraj zagrał taką padakę jak C.Ronaldo pomijąc ostatnią potyczkę we Gran Derbach :lol:
Dobrze że w nocy nie grałem(brak kasy) NBA bo passa by się wydłużyła :D

Zrobiłem przelew i na dziś również chce coś postawić na Federera,Nadala,Kvitovę oprócz tego chce zaryzykować i zagrać przeciwko Serbom w ręcznej - kurs na Szwedów z podpórką 2,70...Azarenkę z naszą czy też Clijsters z Wozniacki nie tykam choć rozum podpowiada że Clijsters może namieszać w tym AO :D A Radwańska przegra bo będzie czekać jak na zbawienie aż jak Białorusinka będzie się mylić :roll:

emdżej dajesz na Gabon? Bo on gra dziś a Ghana jutro chyba że masz kwitek połączony dziś-jutro lub też chciałeś ująć nie dziś a jutro bo tenis jest w nocy :lol:

Zastanawiam się też nad typem na Polaków ale znając życie wtedy przegrają a szkoda byłoby bo szansę na półfinał są duże 8)
zamiast tego może dam zbliżonym kursem Nashville Predators - Columbus Blue Jackets 1.70 1...Drużyna Predators trzy dni temu pokonała Columbus więc liczę na podtrzymanie passy :)
Choć może bardziej zdedycuje się na jutrzejszy RSC Anderlecht który gra u siebie z wiceliderem KAA Gent kurs identyczny ale natomiast Anderlecht jest w formie a kurs identyczny 8)

Ogólnie na dziś-jutro lekka bieda choć kupon jakiś uda się skleić :)

Wróć do „Bukmacherka”