Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Kamil232 » 27 sty 2012, 21:41

lol, jak zwykle a to wszystko wina PiS-u.... Dejcie spokój. Rozumiem, że ten chłam leci z reżimowych mediów, ale że tutaj to się to powtarza :roll:

Po pierwsze to przedstawicieli Pisu w parlamencie Europejskim jest malutko, od kiedy to w Pisie jest Migalski, Kamiński, Ziobro czy Kurski?

Po drugie Kaczyński już przepraszał za to głosowanie i wytłumaczył dlaczego do niego doszło.

Po trzecie http://wpolityce.pl/artykuly/22197-wbre ... ienia-acta

A po czwarte nie wiem po co to piszę, przypominam, ze od 5 lat naszym krajem rządzi kolacji PO-PSL,niech to za przeproszeniem [k****] jego wasza twoja moja mać niektórzy sobie w końcu przyswoją.

A cieszy mnie, ze Palikota pogoniono z jasnych powodów. Ten cynik bez poglądów, który dla konikutry przeszedł w ciągu paru lat z wydawacy skrajnie prawicowego pisma, do wielkiego lewicowca, chce się podpiąć pod te protesty i zbić na tym kapitał polityczny, kreując się na wielkiego establiszmentowego polityka, kiedy cała jego kariera polityczna to promowanie go przez establszment i reżimowe media. Taką mende to tylko trzeba pogonić. I o ile głosowanie na Tuska i PO mogę jeszcze jakoś tam zrozumieć, papka medialna działa na wielu i byleby tylko ten wredny Kaczyński nie objął władzy masy głosowały. Ale przynajmniej typ ma w miarę normalną przeszłośc polityczną, działał w opozycji za komuny, potem w latach 90-tych był w KLD byl liberałem, potem mu się odmieniło bo chciał z Kaczyńskim budować IV RP, prezentował konserwatywne wartości, a nawet żeby zostać prezydentem po 20 latach życia na kocią łapę wziąl ślub, potem jak wiatry się zmieniły to stał się obrońcą III RP, no cóż takie wolty dla mnie są nie do przyjęcia, ale jakoś to jeszcze idzie przykryć dzięki mediom. Tusk to niebywały cynik, ale ta menda z Biłogaraju to już jest szczyt. Gdyby mógł zbić na tym kapitał polityczny to mógłby głosić każde poglądy od Pinocheta, do Stalina, antyestabliszmentowy polityk, a jak to nawet w Wyborczej przyznawali udał nam się ten Palikot, wykreowany pajac przez media dla potrzeb głoszenia poglądów Gównianej. Typ który zbił majątek dzięki różnym ciemnym intersom, który ma poukrywany hajs w różnych rajach finansowych, któremu kampanie finansowali studenci i emeryci wpłacający na jego konto po pare tys złotych :roftl3: No litości. W mojej wyobraźni cieżko sobie wyobrazić coś gorszego niż rządy Tuska, a jeśli uda się wykreowanie Palikota na męza stanu, który kiedyś obejmie władzę, to już nawet nie wiem jak to będę komentował, bo wybór tej ekipy co teraz rządzi i tego idioty z Pałacu, który skompromitował się tyle razy, że jakby Lech Kaczyński popełnił 1/20 takich wtop to byłby skończony odbiera mi słowa, to jak ten cham z Biłogaraja miałby być też wybieralny, to będzie koniec świata.
No i dlatego cieszy mnie, ze ulica pogoniła tego skrajnego cynika, hipokryte, chama.
WP

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”