Wszystkie twoje posty w tym temacie obrazują to, że nie bardzo w ogóle się orientujesz co się dzieje w polityce.Nie bardzo sie orientuje kiedy po odejsciu z PO Gw była za Palikotem ba nawet czytalm ze pogrozili Palikotowi ze jesli nie odetnie sie ,,FIM,, to oni nie będą go wspierać...wiec jakoś nie widze tutaj wspierania Palikota przez GW.Odkąd Kotlinski pojechal po Olejnik jakos nie widze wspierania Palikota przez wiadome media- moze Kamil mi rozjasni troszke.
Rzecz jasna nie dodałem najważniejszej rzeczy do poprzedniego postu, czyli gość który zbił kapitał polityczny po prostu na lumperskim obrazaniu Prezydenta RP. Na słowach i podjadach za które menel spod budki by się wstydził jak np. jechanie po rodzinie, czy po zmarłych członkach rodziny, czy obrażaniu nieżyjących. Nawet dziecko na podwórku wie, że są różne chwyty żeby pojecha z drugą osobą, ale jak już ktoś Ci wjeżdza na rodzinę to po prostu dostaje się po pysku. Poza tym co w naszej kulturze może być gorszego niż obraza nieżyjących, gadanie, ze wszyscy na pokładzie Tu154M byli pijani? Jak można jeszcze kogoś bardziej obrazić czy komuś pojechać jak np. szydzą z zmarłego brata jakiejś osoby, ojca, czy matki, żony czy męża. Jak wspomniałem jak taki typ mógłby objąć władzę to byłby standary krajów z trzeciego świata, 100 lat za murzynami...nie źle pardon to obraza dla trzeciego świata, bo nawet tam takie typy nie rządzą.
To tylko świadczy o twojej osobie, opowiedz nam coś o sobie i o swoich członkach rodziny, najlepiej o tych którzy już odeszli z twojego grona rodzinnego. Odpowiednio to skomentuje tak jak twoi idole polityczni, bo widzę, że lubisz takie klimatyMozesz sie Kamil jeszcze zdziwic jak poparcie dla tej parti będzie rosło i radziłbym sie przyzwyczaic do tego.Mi sie bardzo podoba jak na prawicowa partie miłosci działa RPP- miod na me serce.
I nie miałbym żadnego problemu jeśli np. w Polsce znalazłby się odpowiedni np. Zapatero. Gościa, który by chciał wprowadzić ten lewacki chłam, jeśli to byłby jakiś typ na poziomie, który potrafił by prezentować i reprezentować te poglądy, który całym swoim życiem udowodniłby, że po prostu takie ma poglądy i chce je wcielić życia bo uważa, ze dzięki temu świat będzie lepszy i lepiej będzie się ludziom żyło. Można by było z kimś takim się nie zgadzać, wkurzać się, że typ zdobywa poparcie, dyskutować z jego poglądami i starać się ukazać, że po prostu poglądy które prezentuje są złe i gość głęboko błądzi. Ale nie mogę patrzeć jak zwykły cynik, cham, hipokryta zdobywa poparcie głosząc lewackie poglądy bo akurat jest taka koniktura. To jest szczyt degrendolady.