Kpisz czy o drogę pytasz? Bo nie wiem jak się do tego odenieść. Grupki kibiców? ja tam słyszałem co najmniej pół stadionu jak nie 3/4 a nawet 97%. Więc pytam za co został wygwizdany Evra, za to, że jest czarny? za to, ze został obrażony przez zawdonika Liverpoolu tylko dlatego bo jest czarny? Za co ofiara rasizmu została wygwizdana i wybuczana? Lubisz takie klimaty? Jakby twoją laskę w jakimś lokalu zgwałcili i potem byś z nią wbił do tego lokalu i by została tam wybuczana to też byś nie widział w tym nic zdrożnego tak?Nie wiem czy nie bardziej jesteście żenujący wy tak się wypowiadać o klubie z powodu grupki buczących kibiców.
Po drugie rzecz jasna pominąłeś najważniejszy aspekt sprawy, nie omieszkałem się przejechać po klubie, tylko i wyłącznie z powodu reakcji jaką owy klub przyją. Tj. negowanie całej sprawy, wyśmiwanie jej, wykpiwania, szukania spisków ii obrony rasisty, odwracania kota ogonem i z sprawcy robienia ofiary, biednego pokrzywdzonego który nic nie zrobił, czego ukoronowaniem była akcja koszulkowa, gdzie z rasisty zrobiono jakiegoś męczenika i idola. Tak to były żenujące zachowania klubu i jego pracowników i zawodników.
Krótko mówiac:
Żenujący zawodnicy- bo jeden z nich to rasista, a oni się wstawiają za rasistą
Żenujący kibice- bo bucza na bogu ducha winną ofiare rasizmu
Żenujący klub- bo broni rasisty i robi z rasity ofiarę i pokrzywdzonego, szuka spisków i próbuje przedstawić sprawę jakby cały świat sprzysięgł się przeciwko klubowi.
Tak więc wszystkie aspekty sprawy jasne, coś więcej trzeba dodawać?
Cudownie wybuczeli i wygwizdali ofiarę rasizmu. Cudowne klimaty, tylko pogratulować. Może ktoś mi w końcu napisać za co on został wybuczany i wygwizdany?Jeden kibic wyłamał się spośród całej reszty. Dalglish i Gerrard apelowali o odpowiednie zachowanie kibiców i moim zdaniem atmosfera na stadionie była naprawdę świetna.