Kilka dni temu był hurra-optymizm?Rosberg pisze:Nie ma co dramatyzowac jeszcze kilka dni temu byl hurra optymizm a po kilku dniach zwatpienie.
Pełna zgoda i ja to wszystko rozumiem. Skoro już zaszliśmy tak daleko (na dodatek eliminując po drodze Real) to trzeba włożyć jeszcze trochę wysiłku i postarać się wygrać Puchar Króla, ale dla mnie to trofeum na naprawdę minimalne znaczenie i samo w sobie nie ma wpływu na końcową ocenę sezonu tego zespołu.grzegorzfcb pisze:Puchat to puchar, trzeba zachować, ciągłość zdobywania trofeów, dla podtrzymania morale, wiesz sam co się w Kataonii po przegranej dzieje
Poza tym to tylko 3 meczu a właściewie 2+1, czyli majowy(finaał)
Nie sądzę, żeby Pep nagle rezerwy wystawił(tzn Barcę B), a sami piłkarze też nie odpuszczą chyba.
Professor Chaos oczywiście przesadza jak dla mnie, ale jeżeli komuś tak jest łatwiej to w porządku. Nie siedzę w głowie u naszych piłkarzy, ale nie trzeba nadprzyrodzonych zdolności, aby wskazać na różnicę pomiędzy motywacją tej grupy do walki z ligowymi rywalami a grą w Lidze Mistrzów. Przecież to nie jest tak, że nagle zespół stracił umiejętności bo to nie jest to. Nie chce mi się rozpisywać bo w kwestii Barcelony forum przyjmuje tylko kwestie sędziowania, symulowania i inne gówna także zniechęciłem się do pisania.
Przeciwko Bayerowi łatwo nie będzie bo na pewno zagramy słabo - jak co roku w tej fazie LM gdzie jesteśmy najłatwiejsi do ugryzienia. Także to będzie woda na młyn dla Chaosa, ale ja tam odpadnięcia z LM w tej fazie nie przewiduję i wiem, że zagramy jeszcze w tym sezonie wiele dobrych spotkań, ale dla niektórych świat się zawalił bo najprawdopodobniej nie wygramy ligi czwarty raz z rzędu
Fragmentów o Pepie nawet nie będę poruszał bo jak dla mnie Professor odleciał
Heh a ile straci Barcelona?BarcaQzYN pisze: Co za brak wiary w Was. 7 punktów przy 18 kolejkach do rozegrania to nie jest wcale tak dużo i mogę się z każdym z Was założyć o co chcecie, że Real w tym sezonie straci jeszcze przynajmniej te 7 pkt.