Nie, nigdy tak nie pisałem, Kamilku. Nigdy. Wkleiłem kiedyś wypowiedź Kristiana Walsha, który pisał o tym, że Evra już wcześniej oskarżał Finnana i jakiegoś pracownika Chelsea o rasizm. Nie wiedziałem, czy to prawda, ale Red mi wszystko wyjaśnił tu i w prywatnych wiadomościach, za co mu dziękuję. Sam nigdy nie nazwałem Patrice'a Evry kłamcą, więc nie zarzucaj mi czegoś, co nie miało miejsca, Kamilku.Kamil pisze:Przecież to kłamca, który po kolei oskarża każdego czyż nie tak kiedyś pisałeś Damianku?
Za to, że przyczynił się do zawieszenia Suareza. Nikt go nie wygwizdał za to, że jest czarny. Możesz mieć pewność. Ty przemilczałeś to, co pisałem na temat kibiców United kpiących z ofiar tragedii na Hillsborough. Nie pasuje do teorii o świętych kibicach United, prawda?Kamil pisze:I odpowiecie mi w końcu za co Evra został wybuczany i wygiwazdany, pytam oto 3 razy jak się nie doczekam odpowiedzi to nie spodziewajcie się odpowiedzi z mojej strony, bo to wy ciągle przemilaczacie najważniejsze aspekty tej sprawy.
Kamilku, przecież Suarez go przeprosił. Raz nie wystarczy?Kamil pisze:Nie należałoby chłopaka teraz przeprosić Damianku?
Zgadzam się z tym, co napisał fieldy.