Re: Liverpool (zbiorczy)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Daaaamian » 29 sty 2012, 14:17

Liverpool nie składał City takiej oferty.
Kamil pisze:Mówie o twojej skromnej osobie, bo sugerowałeś to i owo tak jak Liverpool Fottball Club.
No nie wierzę... Za co miałbym przepraszać Evrę?
Kamil pisze:I teraz się tego nie wypieraj, gadałeś o tym, że nie ma zadnych dowoód poza zeznaniami Evry, po co wspomniałeś o tej akcji na Chelsea? Żeby zasugerować, że Evra już w przeszłośći oskarżał innych o rasizm i może w tym sie lubuje.
Czy Ty masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Przecież jasno i wyraźnie napisałem, że nigdy nie sugerowałem, że Evra w przeszłości oskarżał innych o rasizm. Jeszcze raz, żebyś zrozumiał - nigdy nie sugerowałem, że Evra w przeszłości oskarżał innych o rasizm. Powtórzę również to, co pisałem w poprzednim poście - wkleiłem kiedyś wypowiedź Kristiana Walsha, który pisał, ze Evra już wcześniej oskarżał o rasizm Finnana i jednego z pracowników Chelsea. Chciałem zweryfikować wiarygodność tych informacji, co zrobiłem i na forum publicznym w tym temacie, i w prywatnych wiadomościach dyskutując z Redem.
Kamil pisze:Teraz próbujesz się wymigać, że przecież ja nic takiego wprost nie pisałem, pokaż mi cytat gdzie wprost bronię Suareza, odźwiek twoich postów sugestie był jasny, Evra przesadza, Suarez może i tam coś niedobrego zrobił, ale żeby go karać to nie.
Znowu piszesz coś, co nie jest prawdą. Nigdy nie pisałem, że nie należy mu się kara. Nigdy. Pisałem jednak, że osiem meczów to przesada, tym bardziej, że na początku sprawy jedynym dowodem, o którym wiedzieliśmy z mediów były zeznania Evry. Dopiero pod koniec dochodzenia FA napisało o rzekomych nagraniach.

Znowu przemilczałeś to, co pisałem o zachowaniu kibiców United.

Wróć do „Anglia”