Człowieku nie przeczytałeś ani 1 książki o tamtym okresie, potrafileś podać 1 zrodlo z wiki i TY zmiazdzyłeś...chyba swój narcyzm i ego.Drugi Wilmore ze swoją lewą nogą.
Wyciac 3 kopniecia Montoliwo prawa noga z meczu i udawać że gra lewą nogą.Jestes na podobnym poziomie co historycy z USA ktorzy kwestionują to co działo sie w obozach koncetracyjnych.Znajac jednak inteligencja Twoja Kamilku to czego nie ma na jutubie , nie moze isnieć-nie ma faktów, nie ma zdjec.Co tam ksiazki i relacje Indian. Z 1 strony chce prawdy o smolensku i psioczy na MAK z 2 strony wierzy w to co jest w oficialnych papierach Kosciola
Głosowałem na Palikota za jego(parti) lewicowymi poglądami- widze kto jest w tej parti z jakich organizacji pochodzi, tobie Kamilu pozostanie stały motyw, głosujacy na Palikota sa ... i tacy... i nie maja prawa się wypowiadać.Kaczynski w swojej ksiązce pojechał po mieszkancach sląska(w tym mnie), niejaki poseł górski rzuca rasistowskimi hasłami z mownicy i co? Mam pisać że nie masz prawa pisac o rasizmie? Z jednej strony wspierasz Evre z drugiej nie przeszkadza Ci ze w Pisie jest ktos o takich poglądach?
no tak teraz się nie dziwie że Kamilowi sie podobało
====
Na koniec o Piotrkowskim- miały byc super argumenty,wypowiedzi Potrkowskiego które miały zniszczyć Kotlinskiego,były kwity z IPN ktore służalcza Niezalezna od razu dostała.I co się okazało? Ze nic nie ma,Rzepa w swoim stylu podala wiadomosc bez faktów.Kotlinski powiedział że czeka na te fakty argumenty itp.. okazało się że nic nie ma
Choc wiem że Kamil będzi i tak pisał swoje pomimo braku rzetelnych argumentów.Czekam dalej aż rzepa i zalezna zniszczą kotlinskiego, były podobno takie dowody....
typowe