Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Kamil232 » 29 sty 2012, 23:43

Czy ja dobrze czytałem? Kamil zmiazdzył kogoś w rozmowie o Indianach? :roftl3: To jest choroba ktora się nazywa narcyzmem.Podałes link do wypowiedzi/felietonu Ziemkiewicza który oparł się na zupełnie smiesznych danych, podałeś link z Wiki choć nie przeczytałeś ani jednej ksiązki na ten temat.Siejesz 100 razy większą propagande niz GW z TVN.
Człowieku nie przeczytałeś ani 1 książki o tamtym okresie, potrafileś podać 1 zrodlo z wiki i TY zmiazdzyłeś...chyba swój narcyzm i ego.Drugi Wilmore ze swoją lewą nogą.
Wyciac 3 kopniecia Montoliwo prawa noga z meczu i udawać że gra lewą nogą.Jestes na podobnym poziomie co historycy z USA ktorzy kwestionują to co działo sie w obozach koncetracyjnych.Znajac jednak inteligencja Twoja Kamilku to czego nie ma na jutubie , nie moze isnieć-nie ma faktów, nie ma zdjec.Co tam ksiazki i relacje Indian. Z 1 strony chce prawdy o smolensku i psioczy na MAK z 2 strony wierzy w to co jest w oficialnych papierach Kosciola :lol: .Wystarczy poczytać troszke ksiazek anty koscielnych..podać tytuły? Bys wiedzial jak KK zacierał slady po swoich akcjach w sredniowieczu?
Podałem 5 rożnych linków, wiem, że Ciebie przerasta takie zadanie jak dojście z Wikipedi do źródła, ale to również za Ciebie zrobiłem i ten link tu już wkleiłem. Jasną sprawą jest, że w Meksyku odbyło się już nie pamiętam ile to tam było 39 egezkucji z powodu inkwizycji, twoje szczekanie i propagandowe książki, których tytułów tutaj nigdy nie podałeś nie mają tu nic do rzeczy. Ja się opieram na faktach, dokumentach, źródłach. Pisałeś o paru milionach ofiar inkwizycji w Meksyku, kiedy okazało się, ze tego było koło 40. Inkwizycja jest jasno i wyraźnie zdefiniowana i co nią było. Kościół wszystkie te procesy dokumentował i to opublikował. To, że ktoś tam wyciął Indian i miał na sobie Krzyżyk to nie znaczy, że to byli ofiary Inkwizycji, bo ta powtarzam jest zdefiniowana i co nią było. Tak więc możesz się bawić w Wilmore'a i powtarzać coś 1000 razy, o rzekomych milionach ofiar w Meksyku z powodów procesów inkwizycyjnych. Twoje sprawa, niektórzy wierzą w ufo ty wierzysz w te miliony.

Ale zupełnie nie rozumiem jednego, mój post był dość długi, a o całej sprawie wspomniałem nieco ironicznie i w 2 zdaniach i zajęło Ci pare dni na odpowiedź, by pominąć wszystkie główne wątki, a cały swój post oprzeć na tej pobocznej przestarzałej sprawie, która już była wałkowana tyle razy. Cóż to jest właśnie twój poziom argumentów na temat bieżących spraw :)
Głosowałem na Palikota za jego(parti) lewicowymi poglądami- widze kto jest w tej parti z jakich organizacji pochodzi, tobie Kamilu pozostanie stały motyw, głosujacy na Palikota sa ... i tacy... i nie maja prawa się wypowiadać.Kaczynski w swojej ksiązce pojechał po mieszkancach sląska(w tym mnie), niejaki poseł górski rzuca rasistowskimi hasłami z mownicy i co? Mam pisać że nie masz prawa pisac o rasizmie? Z jednej strony wspierasz Evre z drugiej nie przeszkadza Ci ze w Pisie jest ktos o takich poglądach?
Kaczyński w swojej ksiażce nie pojechał po mieszkańcach Śląska, tylko po Rasiu. A tak w ogóle podstawowe i jasne pytanie, na które jeśłi nie odpowiesz nie oczekuj moich dalszych odpowiedzi. Czytałeś w ogóle tą ksiażke? Czytałeś ten rozdział o Ślazakach? Pytanie jest proste, bo czas w końcu dojśc do tego skąd czerpiesz brednie które tutaj wypisujesz. Już jeden był tutaj taki co ksiażki nie czytał, a wiedział o niej wszystko. Obstawiam, ze jesteś kolejnym, no ale ten wątek dokończę jak się dowiem czy ksiażkę, a może nawet nie ksiażke, ale ten owy rozdział o Ślazkach czytałeś?

Jakie to rasistowskie wypowiedzi Górskiego. Można prosić cytaty, to się odniosę. I skąd od razu to twierdzenie, ze mi to nie przeszkadza, wiesz lepiej odemnie co na jaki temat sądze?

Co do Palikota to i owszem będę podkreślał na każdym kroku, że jeśli ktoś swoim głosem wybrał sobie na przedstawiciela w sejmie tego gościa, tzn. ze akceptuje min. chamstwo, obelgi, ubliżanie, insynuacje, prywatne wycieczki, jazdy po rodzinie, jazdy po zmarłych członkach rodziny ecetera, bo można by pisać o wybrykach tego pana i jest ostatnią osobą która na takie zachowanie ma prawo się oburzać.
Choc wiem że Kamil będzi i tak pisał swoje pomimo braku rzetelnych argumentów.Czekam dalej aż rzepa i zalezna zniszczą kotlinskiego, były podobno takie dowody.... :lol:
Ty jakbyś dostał tutaj skan umowy o pracę Piotrowskiego z FIM-em, byś stwierdził, że to nie prawda, ze on tam nie pracował. Więc daruj sobie chłopie ten temat, bo nie będę znowu wałkował tego samego po raz 10-ty i tego samego wklejał.

typowe 8) tłumaczenie Błaszczaka rownież były piękna. Komentarze pod filmem na podbnym poziomie co w tym temacie, no ale cóz, katolicka miłosc blizniego.
No nie? Genialna riposta. Pani(pan?) Ania myślała, że jej będzie wolno wszystko, że ona będzie mogła szydzić, ironicznie podkreślać słowo Pan zwracają się do Rydzyka, tym samym obrażać uczucia religijnie Katolickich posłów, a tu zonk, ktoś jej się postawił :smoke:
Przydałoby się trochę pani Ani tolerancji dla innych poglądów i nie obrażania innych uczuć, no ale jeśli takowej cechy nie posiada to życie ją tego nauczy. To tak jak w szkole jak np. byłby jakiś grubasek, to kto nie byłby chamski i bezczelny to nikt by z tego grubaska nie szydził, ale jakby ten grubasek zaczął nagle kogoś obrażać i szydzić to ktoś by w końcu nie wytrzymał i powiedział spójrz sobie grubasku na siebie. Tak więc niech pani Ania następnym razem nie zaczyna, zachowa się kulturalnie i tolerancyjnie to jestem pewien, że to samo dostanie w zamian. No, ale to takie typowe dla lewactwa hipokryzja pełną gełbą, my możemy szydzić z religii, Kościołów, pardiować ksieży, mówić o Biblii że to bajka, obrażać Katolizcym etc. ale jak ktoś o nas coś powie nie tak to jest wielce nietolerancyjny i bezczelny. Cóż typowe 8)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”