No nie wierzę... Za co miałbym przepraszać Evrę?
Przeglądnałem sobie posty twoje w tym temacie i jest tak jak mówiłem. Teraz możęsz sobie łatwo mówić ja nic takiego nie mówiłem, ja nikogo nie oskarżałem, już pisałem gadka na poziomie Palikota, że ja tylko pytam. Każdy niemal twój post w tej sprawie, to była próba wybielania sytuacji, a to, że różnice kulturowe, a to, ze słowo negrito nie jest obraźliwie, a to, że Suarez powinien się spokojnie wybronić ala taki post np.Czy Ty masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Przecież jasno i wyraźnie napisałem, że nigdy nie sugerowałem, że Evra w przeszłości oskarżał innych o rasizm. Jeszcze raz, żebyś zrozumiał - nigdy nie sugerowałem, że Evra w przeszłości oskarżał innych o rasizm. Powtórzę również to, co pisałem w poprzednim poście - wkleiłem kiedyś wypowiedź Kristiana Walsha, który pisał, ze Evra już wcześniej oskarżał o rasizm Finnana i jednego z pracowników Chelsea. Chciałem zweryfikować wiarygodność tych informacji, co zrobiłem i na forum publicznym w tym temacie, i w prywatnych wiadomościach dyskutując z Redem.
Wklejałeś jakieś śmieszne zdjęcia Suareza z jakimiś dzieciakiem, mówiłeś, że Suarez bierze udział w jakimś tam akcjach antyrasistowski wiec rastią być nie może(btw. to bardziej chyba świadczy o jego obłudzie i pozerstwie, że na pokaz bierze udział w takich akcjach, a tak naprawdę nie wiele z tego rozumie i nie wiele z tego przekłada na życie, zresztą podobna sprawa jest z Liverpool Fottball Club), wklejałeś jakieś tam artykułu jakiś typów, którzy ssugerowali, ze to Evra go sprowokował i to on zaczął dyskusje więc właściwie jest sam sobie winny. Cała aura twoich postów była jasna, sugestie, że Evra kogoś już tam kiedyś oskarżał( co już udowodnił Metol), próba podważenia wiarygodności Evry, różnice kulturowe, Luis bierze udział w akcjach antyrasistowskich, słowo negrito nie jest obraźliwie, zapomnijmy o sprawie nic złego się nie stało. I jak rozmawiałem z co niektórymi ich zdanie na temat tych twoich postów było podobne. Teraz łatwo się wybielać i mówić, że ja nic takiego nie mówiłem, ja tylko się chciałem dowiedzieć, ja uważam, że kara dla Suareza jest słuszna, aczkolwiek za duża. Zresztą zmieniłeś dopiero ton jak przeczytałeś o tym, ze mówił również do Evry, że jest czarnuchem z którymi on nie gada. Wszystkie twoje posty to była próba obronienia i wybielenia Suareza. Tak więc wobec tego co jest w raporcie FA i twardych dowód na wine Suareza wypadałoby się uderzyć w pierś i powiedzieć, że przesadziłem mocno z tą obroną Luisa.Jeśli faktycznie padło słowo "negrito", Suarez powinien się wybronić.
Po Liverpool Football Club nie ma czego się spodziewać, bo po prostku po akcji koszulkowej są całkowicie skompromitowani, a jeśli jeszcze kiedyś wezmą udział w jakieś akcji antyrasistowskiej to ich wiarygodność będzie równie wielka jak naturalność włosów Wayne Rooney'a, a ktoś kto ich weźmie do takiej akcji będzie skończonym debilem.
Merseyside Police not aware of any incidents of spitting by Man Utd fans at the Hillsborough memorial - no arrestsZnowu przemilczałeś to, co pisałem o zachowaniu kibiców United
Z postu Reda.
Zresztą o co się rzucasz? Munich Song na trybunach The Kop to rzadko słychać? Taka specyfika tych klubów i jazdy po największy tragediach. Nie wiele ma to do rzeczy w całej sprawie czy buczeniu i gwizdaniu na ofiarę rasizmu, za to, że jeden z zawodników LFC nie mógł się powstrzymać, że podjazdem na czarnego zawdonika MU. Ciekawy jestem czy czarnoskórzy kibice Liverpoolu też na niego buczeli?