Chelsea FC (zbiorczy)

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post autor: THEMANIEK » 07 maja 2005, 10:34

RoRo pisze:
THEMANIEK pisze:lewa obrona i prawa pomoc to jest ich pięta achillesowa na prawa to ja bym tam widział shaun wright philipsa a na lewą obrone to ashley cola :]
adrainao to wątpie zeby pzreszedlk do chelsea już mi sie widzi że crespo bedzie grał od anstepnego seonu w the blues :D no ale ciekawe co zrobia bo maj karte przetargową z interem w postaci verona !
Jose Mourinho byl na ktoryms z meczow Interu Mediolan i przypatrywal sie grze Verona. Skreslil go i tym sposobem Juan zostanie w Interze. Mam jednak nadzieje ze Moratti nei bedzie glupcem i nie sprzeda kolejnego zawodnika pierwszego skaldu tylko po to aby Veron zostal.

Co do Crespo to bedzie powaznym wzmocnieniem Chelsea. W koncu koeljny swiatowej klasy napstnik ... Jak gral w Interze to wydawalo mi sie ze ma lepsza technike :lol: Teraz jakby mu pilka sie odbijala sama od nogi ale moze mi sie wydawac bo gra w czewono czarnych barwach ... :wink:

POZDRO

no właśnie ale zastanawiem sie kogo bedzie chciał wyciągnąć za verona mourinho :D a crespo no to chyba bedzie niezły całkiem choć ja mu nie wróże przyszłości w chelsea :P

Wróć do „Anglia”