Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 31 sty 2012, 20:03

Nie spodziewałem się niczego szczególnego, ale ludzie...

Chciałem przynajmniej widzieć Montolivo. Kurde no koniec... :suicide: My ściągamy Muntariego, którego nie lubią fani Interu, ze względu na słabą postawę. A Inter ściąga Guarina, za 2 mln(wypożyczenie). Szlak Mnie trafi zaraz. Awans z Arsenalem oddala się trochę.

Notabene cieszy Mnie tylko powrót Merkela, który od razu wypadł na 2 m-ce :lol: Maxi Lopez :?: Już widzę jak będzie potrzebny gdy w możliwości wejścia jego na boisko wchodzi...Inzaghi. Muntari :?: Kolejna kłoda, zapchajdziura. Ten typek z Internacionalu :?: Przyszedł, bo chciał go...Raiola. J*baną kpiną jest coś takiego, że klub klasy Milanu pozwala sobie na takie coś. Ostatnio podobny przypadek był z Ibrahimą Ba i wtedy skończyliśmy ligę na 5 miejscu. Myślę, że chłopek nie zagra u Nas nawet meczu. A może to mały błąd i przyjdzie do Nas Oscar :?: :roftl3: :roftl3: Bądźcie dalej optymistami na kolejne okienka. Nic się nie zmieni dopóki boss klubu będzie ten sam.

Mam lekką nadzieję, że Giovinco pokaże dzisiaj jak się gra w piłkę Juve, jak to zrobił rok temu.

Wróć do „Włochy”