Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 05 lut 2012, 10:03

Oby Tello dłużej potrafił wnosić powiew świeżości i utrzymał dobrą formę. Cuenca po kilku udanych występach, gdzie szło mu naprawdę obiecująco- teraz gra tak, że nie zasługuje na jakiekolwiek minuty i tak jest już któryś raz z rzędu.
Z pewnością Tello wykorzystał jak do tej pory to co otrzymał od Pepa i także liczę, że dostanie szanse na występ z Valencia obok Leo i Alexisa.
Mecz oczywiście mogła Barcelona ustawić już w pierwszej połowie, tak nerwy były do samego końca. To niestety nadal nie napawa optymizmem. Messi może i powinien sobie odpocząć, ale tak naprawdę ja nie mam pojęcia kto miałby zająć jego miejsce. Granie samym Sanchezem? Dodanie mu Tello i Cence? Nie ja wolę żeby Leo szukał formy będąc na boisku. Co innego Cesc. Jeśli Xavi będzie zdrowy to on i Thiago powinni grać, a Pep czekać na powrót Andresa.
Gdyby zabrać Fabregasowi te bramki i początkową współpracę z Messim to Cesc wypada fatalnie. Cieżko się go ogląda, bo praktycznie nic nie potrafi dać obecnie drużynie. Przechodzi nadal obok spotkań.

Zobaczymy jak to będzie w kolejnych spotkaniach, ale trzeba nadal wierzyć, że wysoka forma wróci.

Wróć do „Hiszpania”