Oczywiście, że Cię uświadomię, choć wiem, że tego i tak, jak zwykle, nie przyswoisz.Napisales, ze Cassano nie mial wylewu? To co wedlug Ciebie mu dolegalo. Bo z tego co wiem to mial wylew niedokrwienny spowodowany wrodzona wada seeca. No chyba, ze sie myle co mi zaraz pewnie uswiadomisz!
Cassano miał udar niedokrwienny. Nie jestem lekarzem, medycynę znam w stopniu podstawowym, ale nawet bez pomocy google widzę różnicę między udarem spowodowanym wylewem krwi do mózgu a udarem spowodowanym niedokrwieniem, którą wyjaśni Ci dokładnie ten link: http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,105912,299286.html
Miłej lektury. Wystarczy wpisać w google "wylew niedokrwienny" (brzmi jak sucha woda, ale pal sześć), a znajdziesz dużo tekstów na ten temat.
Ironizować jeszcze trzeba potrafić. Powtórzę się - wkładanie mi do ust słów, których nie napisałem, to nie jest ironia. To trolling.Nie troluje kolego a odnosze sie do Twoich glupkowatych postow przy okazji ttoche ironizujac.
Ibrahimović został zawieszony na trzy mecze. Milan zapowiedział odwołanie, rok temu poskutkowało, może teraz też się uda. Nie narzekałbym, gdybyśmy mieli dostępnego Pato, ale on pewnie wróci najwcześniej na Cesenę.
Aronica oczywiście nie został ukarany. To jest zwyczajny skandal.