Re: Gry...

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Re: Gry...

Post autor: Kesz » 06 lut 2012, 22:02

Od czasu jak mój xbox 360 padł, w sensie... laser padł... To szukam czegoś na PC'cie...

Ostatnio wróciłem do Footbal Managera 12 ale z czasem robi się lekka monotonia... Czekam niecierpliwie na Diablo 3 i jakoś doczekać się nie mogę, w tym gatunku posiadam nieukończonego Titan Questa, Torchlight, Sacred - Ale jakoś znowu wchodzi ta monotonia i z czasem porzucam granie...

Aktualnie zacząłem grać w Vindictusa - jest to darmowa gra MMO osadzona w Świecie fantasy. Jednak różni się od typowych mmo, przede wszystkim nie ma umiejętności wrzuconych pod klawisze, ale na zasadzie klikania myszką, rozwój postaci jest prosty a zarazem mamy wiele możliwości, nie ma rajdów expienia doświadczenia, levele wchodzą za wykonywanie zadań a jednocześnie za eksploracje lokacji i pokonywanie bossów, można dostać tzw. punkty AP - dające nam możliwość rozwijania umiejętności. Ekwipunek przeważnie wypada z bossów, ale również dostajemy go z zadań lub craftowania.
Gra jak na mmo ma świetną grafikę, jest dynamiczna i efektowna - gra się szalenie przyjemnie i w oczekiwaniu na Diablo 3 oraz Path of Exile, to Vindictus jest świetną i do tego darmową grą... Ze swojej strony polecam i poniżej zamieszczam efektowny filmik walki z jednym z bossów :

Raz jeszcze podkreślę, że gra jest darmowa i do pobrania z tej strony : http://vindictus.nexoneu.com/ - instalka zajmuje ponad 2GB - Jednak gra naprawdę warta uwagi :)

Wróć do „Hyde Park”