Ja dobrze pamiętam co pisałem. Chciałem żebyś udowodnił, że wymyślałem sobie rzekome oferty Milanu a ty tylko zacytowałeś moje posty. Wszystkie te oferty przejawiały się w różnych mediach włoskich i dlatego o tym pisałem. Po to jest forum - aby dyskutować. Żadnych z nich nie wymyśliłem a właśnie to mi zarzuciłeś. Newsy były głównie z Sky Sport, sportmediasetu i LGdS dlatego mogły być różnice między nimi. Sęk w tym, że żadna nie była wytworem mojej wyobraźni a to mi zarzuciłeś.Chciałeś przypomnieć sobie wersje umów jakie reprezentowałeś. Nie ma problemu. O to one:
Wcale nie postawiłem na wybiórczość. Zacytowałem pierwsze dwa twoje posty w tym temacie w sprawie płatności za Teveza. Stwierdzają one jasno, że na samym początku pisałeś, że City interesuje tylko transfer definitywny i kasa od razu. Później dopiero zmieniłeś zdanie o czym pisałem.Szkoda, że nie wyedytowałeś mojego nastepnego posta, a postawileś na wybiórczość. Ja zrobie to za Ciebie:
Najlepiej będzie jak zakończymy dyskusję. Następnym razem jak będziesz wpadał do tematu to nie zapomnij źródeł informacji. I za nim komuś powiesz, że coś wymyśla to pomyśl nad sobą.Dalszego sensu dyskutowania na ten temat nie widzę. Żegnam, ale do środy.