Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 728

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 07 lut 2012, 8:21

Chciałeś przypomnieć sobie wersje umów jakie reprezentowałeś. Nie ma problemu. O to one:
Ja dobrze pamiętam co pisałem. Chciałem żebyś udowodnił, że wymyślałem sobie rzekome oferty Milanu a ty tylko zacytowałeś moje posty. Wszystkie te oferty przejawiały się w różnych mediach włoskich i dlatego o tym pisałem. Po to jest forum - aby dyskutować. Żadnych z nich nie wymyśliłem a właśnie to mi zarzuciłeś. Newsy były głównie z Sky Sport, sportmediasetu i LGdS dlatego mogły być różnice między nimi. Sęk w tym, że żadna nie była wytworem mojej wyobraźni a to mi zarzuciłeś.
Szkoda, że nie wyedytowałeś mojego nastepnego posta, a postawileś na wybiórczość. Ja zrobie to za Ciebie:
Wcale nie postawiłem na wybiórczość. Zacytowałem pierwsze dwa twoje posty w tym temacie w sprawie płatności za Teveza. Stwierdzają one jasno, że na samym początku pisałeś, że City interesuje tylko transfer definitywny i kasa od razu. Później dopiero zmieniłeś zdanie o czym pisałem.
Dalszego sensu dyskutowania na ten temat nie widzę. Żegnam, ale do środy.
Najlepiej będzie jak zakończymy dyskusję. Następnym razem jak będziesz wpadał do tematu to nie zapomnij źródeł informacji. I za nim komuś powiesz, że coś wymyśla to pomyśl nad sobą.

Wróć do „Włochy”