Re: Siłownia - Kulturystyka

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Re: Siłownia - Kulturystyka

Post autor: Kesz » 08 lut 2012, 0:02

Nie mam brzuszka heh, wręcz przeciwnie, problem z wagą u mnie dotyczy właśnie tego, że nie mogę przytyć. Mam wagę około 75-80 kg przy 185 cm wzrostu, właściwie tłuszczyk mi się osadza głównie w okolicach ud oraz pośladków, także brzuch - ale bez przesady, bez tego bym wyglądał jak kościotrup...

Diety jakiejś specjalnej nie mam, kiedyś brałem kreatynę oraz żarłem białko, właśnie po to, by przybrać nie co masy... Jednak nadal mam chude ramiona i ogólnie chudzina ze mnie, na swój wzrost mam nieznaczną niedowagę. Jem standardowo trzy posiłki dziennie, rzadko ale czasem coś pomiędzy i nie w jakiś ogromnych ilościach, nie przejadam się.

Siłownia jak wspomniałem, nie chodzę ale mam prywatną w domu, poza hantlami czy sztangą posiadam też rowerek czy specjalne przyrządy do robienia pompek czy ćwiczenia mięśni brzucha.

Moim problemem może być tryb życia, bo pracuje przy komputerze i większość dnia spędzam właśnie przy nim, mimo wszystko, to raczej nie rozwiązuje problemu zw. z nabyciem pewnej masy - można powiedzieć, że przy takim trybie powinienem z łatwością nabierać kalorii, ale okazuje się, że mam tak fajne geny, że nawet w okolicy 30-stki nie mam z tym problemu, tyle, że trochę zbytnia chudzina ze mnie.

Co do weidera, ja podchodziłem 4 razy z tego 2 razy ukończyłem, jakieś tam zmiany są, pewne mięśnie się uwydatniły, brzuch nabrał miłego dla oka kształtu, ale po takich męczarniach liczyłem na lepsze efekty...

Wróć do „Inne sporty”