Z ta 6 to jest tak ze jest swietna dla ludzi o fajnym brzuchu by wzmocnic oraz dla sportowcow bo brzuch jest cholernie wazny( czy to plywanie ,pilka nozna,siatkowka boks) jednak on nie daje efektow jak niektorzy mysla. To sa cwiczenia na rzezbe i w zmocnienie a nie na powiekszenie miesnia.Ja nigdy tego nie bralem na powaznie- mi wystarczyla lawka i odwaznik 10-15 kg ciagniety zza glowy,Tobie polecam mniejsze ciezary ale to cwiczenie doskonale powieksza mase miesni brzucha.Brzuch to takie miejsce gdzie sie gromadzi 1 sadlo,potem sa uda cycki ale 1 jest brzuch, mozna miesc super miesnie ale pod tluszczem.Musisz wziasc pod uwage ze w cyklu w ktorym robisz mase brzuszek zawsze bedzie zalany i to jest normalne- popostu trzeba duzo jesc i duzo cwiczyc- nie ma innej mozliwosci, dopiero po 3-4 miesiacach sie redukuje i robi cykl na rzezbe.
Ja cwicze 2 cyklamie- 4 miesiace masa pare tyg odpoczynku i cwicze 4 miesiace boks na worku i piramidzie
I przepraszam za moja sugestie ale przy 185 cm waga 75 to niedowaga i jesli masz faldy na brzuchu to moim zdaniem nie ma woogole mięsni
Ja przy 180 cm mam 87 kg wagi przy czym mam maly obwod w pasie i ok 15% tluszczu.
Napisz konkretnie co chcesz osiagnac i co masz dokladnie w domu a poradzimy,ja doskonale sobie zdaje sprawe jak wazna jest pomoc kogos co sie zna na tym.Ja sam robilem na początku takie bledy ze szkoda nawet mowic