odejście Shevy nie ma jakiegkolwiek związku z calciopoli więc nie wiem o czym ty pierdolisz. nikt nie wymusił na was jego sprzedaży. po prostu zawodnik szukał czegoś nowego, a wasz klub szczególnie mu w tym nie przeszkadzał,. co do Ibry to jakoś nie chce mi się wierzyć w bajki o tym, że ten nie chciał czekać na wynik odwołania - byliście zdecydowanie bardziej atrakcyjną opcją niż Inter po prostu nie sprostaliście żądaniom Juventusu i ogromnym oczekiwaniom płacowym zawodnika, a MM w tamtym czasie potrafił być rozrzutny.A odejście Shevy to co? a przyjście Ibry do was to co?
wizerunek może i tak, ale kadra nie została w jakikolwiek sposób dotknięta przez calciopoli. nie mówiąc już o tym, że dobrym imieniem nie wygrywa się trofeów tylko dobrą kadrą i sztabem szkoleniowym a wymienione dobra nie zostały w jakikolwiek sposób nadszarpnięte. poza tym za uszczerbek wizerunkowy ODPOWIADACIE SAMI, więc nie wiem o co sie srasz ? było postępować zgodnie z regułami lub robić to tak aby nie zostać wykrytym/ujętym/ pociągniętym do odpowiedzialności. zostaliście złapani za rękę i na tym straciliście. następnym razem róbcie to lepiej.Wizerunek Milanu wtedy był mega nadszarpnięty a Ty wypisujesz bzdury o równych szansach
brak jakegokolwiek związku z calciopoli. Inter też swego czasu wam sprzedał Pirlo. Powinienem teraz napisać, że gdyby nie to wydarzenie to my wygralibyśmy LM ?ciężkie lato kiedy odszedł zawodnik który ciągnął tą całą grę,