Po pierwsze, to ja nie neguje, ze mu bylo przykro. To dosyc normalne. I nie wiem dla czego Ty twierdzisz, ze to co ja napisalem mialo byc zabawne, albo sarkastyczne.gilardino11 pisze: Chłopie zobacz sobie na Youtubie jak clarence odmawia wywiadu zaraz po meczu ze łzami w oczach, w wywiadzie już kilka dni później sam przyznał że było to dla niego bardzo ciężkie uczucie bo bardzo chciał powalczyć o LM a czuł że w lecie już może się pożegnać z klubem.
Edit:
O już zmieniłeś wypowiedź bo sam wiesz że wyzywanie niczego nie da czy mama nad Tobą stoi i po postawieniu Cie do pionu kazała zmienić wpis na forum.
Z tego wniosek, ze tylko zawodnik Milanu ma prawo plakac po przegranym meczu?
I ze to wlasnie dowodzi, ze Milanowi zalerzy... natomiast Juve nie, co mozesz stwierdzic juz po zobaczeniu przewidywanych skladow... I jesli zakladam, ze po ewentual;nej przegranej ktoryz z zawodnikow uroni lze to jestem sarkastyczny ( i to o zgrozo mi nie wychodzi!)
no i nie wiem gdzie niby mialem zmienic swoja wypowiedz, i gdzie we wczesniejszej (jakoby) wypowiedzi wyzywalem?
Masz jakies problemy ze wzrokiem czy powazna schizofrenie?
Rezus pisze:Żartu nie wyczułeś![]()
Zlapalem, ale widzac te tyrady, jeszcze przed meczem (sic!), jak to sie Juve sfrajerzy jak nie wygra - co pisza kibice Milanu (sic2!), to sie zastanawiam, czy dobrze zlapalem, bo wiekszosc z tego tco tu czytam to jak czarny chumor... Juz nie mowiac o tym, ze jakis spec, stwierdzil, ze zmienilem posta bo mi mama pogrozila (a we wczesniejszym go wyzywalem...)