Re: AC Milan : Juve - klasyka

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Re: AC Milan : Juve - klasyka

Post autor: MarcinW » 08 lut 2012, 16:32

Odejście Shevy nie było przez Calciopoli ale już ściągniecie następcy a w zasadzie jego brak tak psi wytrysku.
poza Zlatanem było zdecydowanie więcej opcji na rynku i co najważniejsze bardzo dużo czasu. nie muszę chyba, że nie został on poświęcony należycie, bo jako następce Ukraińca sprowadziliście Oliveire. to, że przegraliście walkę o podpis jednego zawodnika nie zobowiązuje was do odpuszczania całego okienka a tak zrobiliście. nie mówiąc już o odpowiedzialności za własne czyny - daliście się złapać za rękę trzeba było ponieść konsekwencją. jedną z nich było to, że do 15 (?) sierpnia nie mieliście pewności czy was dopuszczą do LM. dopuścili - pozostało jeszcze 15 dni. Czy ja mam także zakrzywiać rzeczywistość pisząc o tym, że gdyby nie odejście Pirlo i Seedorfa to Inter byłby na szczycie ? nie ponieważ jesteśmy odpowiedzialni za własne działania i zaniechania na rynku transferowym i o ile nie masz ustanowionego kuratora albo opiekuna, co oznacza tyle, ze nie jesteś ubezwłasnowolniony to powinieneś o tym wiedzieć.
Gilardino11 dlaczego kłócisz się z tym debilem? Przecież ten typ nie ma niczego do zaoferowania, widzi tylko swoje ja i tyle.
rozumiem w takim razie, że w wyniku calcipoli wymuszono na Milanie transfer Ukraińca i uniemożliwiono sprowadzenie lepszego następcy niż Oliveira ? :) jeśli tak uważasz to argument ad personam potraktuje jako komplement.

Wróć do „Włochy”