człowieku przecież to wy się od dobrych 2 lat nakręcacie na calciopoli - zdecydowana większość o tym zapomniała lub zapominała, temat przestał być trendy, bo wałkowanie tego samego z czasem się nudzi. pierdolicie na temat wielkiej niesprawiedliwość, apelujecie o zwrot tego, co wam zabrano. ja tymczasem odpowiadam, że sprawa się przedawniła, co oznacza tyle, że wasze roszczenia nie mogą zostać urzeczywistnione. ponadto istnieje coś takiego jak powaga rzeczy osądzonej oznacza to tyle, że prawomocnych wyroków nie da się zmienić za pomocą zwykłych środków prawnych (apelacja, kasacja), zaś z tych nadzwyczajnych nie możecie skorzystać. tytułu nie można wam zwrócić, bo nie ma normy prawnej, która jakikolwiek organ by do tego upoważniała, zaś sądy, trybunały czy też organy administracji publicznej działają na podstawie obowiązującego prawa. tak trudno to zrozumieć ?Nie chodzi mi o żadne posunięcia personalne typu Szewczenko, Ibrahimovic tylko dyskusję na temat calciopoli, wyników, tytułów i tak dalej. Pięknie ubrane słowa w twoim wykonaniu to lament nic więcej.
przewidzenia masz - niczego nie edytowałem.To nie odnosiło się do Ciebie tylko do Marcina który najpierw zwyzywał a później edytował swój post.
i nikogo nie zwyzywałem, więc przestań pomawiać.
to drugieMasz jakies problemy ze wzrokiem czy powazna schizofrenie?