Re: AC Milan : Juve - klasyka

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 986
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Re: AC Milan : Juve - klasyka

Post autor: wloski » 08 lut 2012, 20:33

Twój klub powinien się nazywać FC Intermerdanazionale Kompromitacja Milano. Już Ty się lepiej nie wypowiadaj, ja swoje o calcio wiem, Ty swoje. Tylko w porównaniu do Ciebie nie jaram się tym aż tak, żeby pisać referaty przestań klachać cały czas na ten sam temat. Szkoda, że oceniasz całą sprawę jak się zakończyła, a nie jakie dowody nią rządzą, tylko to widzisz, dlatego, że jesteś subiektywny, ja także jestem, ale jeśli wiem, że taki jestem to staram się nie wypowiadać na ten temat. Zamilcz, pogadaj lepiej o kadrze Smudy, może przyniesie Tobie w końcu jakieś nowe wrażenia.

Znamy już oficjalne zestawienia w jakich za kilkanaście minut na San Siro wybiegną zawodnicy Juventusu i Milanu w pierwszym meczu półfinałowym Pucharu Włoch.

Poniżej prezentujemy oficjalne jedenastki obu drużyn:

Milan (4-3-1-2): Amelia - Bonera, Mexes, Thiago Silva, Antonini - Emanuelson, Van Bommel, Ambrosini - Seedorf - Ibrahimovic, El Shaarawy
Ławka: Roma, Abate, Zambrotta, Mesbah, Robinho, Inzaghi, Maxi Lopez
Trener: Massimiliano Allegri

Juventus (4-3-3): Storari - Caceres, Bonucci, Barzagli, Chiellini - Padoin, Pirlo, Giaccherini - Estigarribia, Borriello, Del Piero
Ławka: Manninger, Lichtsteiner, Marrone, Marchisio, Elia, Quagliarella, Vucinic
Trener: Antonio Conte

Sędzia główny: Paolo Silvio Mazzoleni

Wróć do „Włochy”