Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: jordan20 » 10 lut 2012, 11:29

Emerald pisze:Ja podam tylko jeden argument przeciwko Neymarowi: Sanchez, Pedro, Villa, Cuenca, Messi (nie wspominajac o Iniescie, Tello, Affelayu i Deulofeu)
villa,pedro ? raczysz zartowac
goscie od prawie roku czasu so kompletnie bez formy,niewiele daja druzynie (niech nikomu nie przesloni oczu bramki zdobyte w finale lm z mu czy gollazo villi w 1 meczu o superpuchar)
kiedy na przestrzeni ostatnich 12 miesiecy widziales udany drybling villi czy pedro? kiedy zagrali jakos nieszablonowo ?
pedro od zawsze byl zawodnikiem,ktory jak nie jest "dokarmiany"podaniami to sam sobie nic nie wykreuje
cuenca to w ogole dziwolag-gosciu byl podobno super freestyle`owcem ale jak widze,ze mam problem z minieciem jakiegos no-name`a z realu sociedad przez caly mecz czy pijaka-awanturnika miguela z valencii to jakies zdanie mozna sobie o nim wyrobic

w naszej taktyce kluczem sa pilkarze,ktorzy na ostatnich 30 metrach mina 1,2 rywali i zrobia wolne miejsce dla innych-z obecnej kadry tylko messi i iniesta tak robia
alexis bedzie to robil,ale przez kontuzje nie moze sie do konca odbudowac
iniesta jesli chodzi o wykonczenie jest katastrofalny i to fakt niezaprzeczalny (wiec niech zawsze gra w pomocy-a w ataku ludzie ,ktorzy potrafia strzelac)

na koniec dodam cos co mnie troche martwi-messi-jedziemy na maksymalnym ryzyku,igramy z ogniem-gosciu w 3 lata zagral prawie 200 spotkan-nie mial w tym czasie zadnej ( :!: ) powaznej kontuzji
jego uraz w jakimkolwiek momencie na dluzszy okres czasu konczy marzenia o wygraniu czegokolwiek-np teraz wielu domaga sie przerwy dla niego,ale zostawiajac go na lawce nie ma nikogo ,kto potrafi "zrobic roznice"

jest jednak cos pomaga myslec z optymizmem o przyszlosci-po zakonczeniu sezonu dostanie mega dlugi (jak na niego) urlop-jakies 40-50 dni
2.6.2012 argentyna gra ostatni przed wakacjami mecz el ms ,wiec do 20.7 (strzelam,ze wtedy rozpoczna sie przygotowania do nowego sezonu barcy) bedzie wypoczety jak nigdy

Wróć do „Hiszpania”