Szweda oczywiście nic nie tłumaczy, nie zachował się lepiej od Chielliniego. Jednak w przeciwieństwie do Włocha względem Ibry nie mam już żadnych złudzeń.
Do zajęć wrócili Pato, Nesta, Abbiati i Boateng. Mam nadzieję, że całą czwórkę i kogoś jeszcze odzyskamy na mecz z Arsenalem.
Na mecz z zebrette nie mam żadnych oczekiwań. W starciu z Juventusem pokazali, że są na kondycyjnym dnie, powinniśmy wygrać, ale piłkarze po prostu nie mają pary na to. A dodatkowo obawiam się, że w przeciwieństwie do zeszłego sezonu jeśli piłkarze będą się mieć gdzie oszczędzać, to jutro, nie z Arsenalem, oczekiwania zarządu są jasne.
Porażka z Udine w pełnym składzie to nie jest wstyd, ale bez kilku graczy?
Najważniejsze to nie powiększyć straty, choć nie widzę za bardzo straty punktów Juventusu w Bolonii.
Całą sprawę nagłośnił Chiellini. Nie udawaj wszechwiedzącego, bo o niej forumowicze dowiedzieli się ze skrótów.W ogóle jak można kogoś uważać, za donosiciela jeśli to widział cały kraj i kibicie, którzy oglądali cały mecz poza granicami kraju lub jakiś skrót.
No, przynajmniej niektórzy. Skróty są takie, że widzieć tam uderzenie można tylko przy absolutnej wierze w słowa Chielliniego.
Yepes miał wrócić na początek marca, Aquilani pod koniec stycznia, Boateng z Pato na początek lutego. Forza Milanello.Injury update: Strasser (4-5 weeks). Yepes (3 weeks).
Injury update: Aquilani (2-3 weeks). Boateng (3-7 days). Flamini (3-4 weeks). Merkel (6-7 weeks). Nesta (2-4 days). Pato (3-10 days).
Przynajmniej ta ostatnia dwójka ma być sekretną bronią na Arsenal. Na pewno będą niezwykle groźni po miesiącu bez gry i dwóch pełnych sesjach treningowych.