nie zrozumiales mnie do konca. chodzilo mi o to, ze 'jesli' beda zmuszeni do gonienia wyniku, to beda bezradni. tak jak z tottenhamem. inna sprawa, ze koniecznosc gonienia wyniku przez milan w tej rundzie, lub w nastepnej uwazam za bardzo prawdopodobna. obawiam sie, ze taktyka dlugich pilek na zlatana na tym poziomie kolejny raz nie zda egzaminu. milan jest do bolu schematyczny, przewidywalny, powolny w ofensywie. nie chce wyjsc na jakiegos wywyzszajacego sie kibica barcelony, ale ogladalem mnostwo spotkan milanu w zeszlym i obecnym sezonie i kompletnie mnie nie przekonuje styl tej druzyny. do dzis nie moge zrozumiec, jakim cudem strzelili barcelonie cztery bramki w dwumeczu i urwali jeden punkt.mete pisze:Gdzieś wyczytał, że Milan będzie gonił wynik i będzie bezradny? Na naszej klasie? Podaj może od razu wynik dwumeczu to nie będę we środę tracił czas na spotkanie.tekst wilmora byl duzo bardziej oderwany od rzeczywistoci, co zapewne potwierdzi milan w trwajacych rozgrywkach ligi mistrzow, gdzie zmuszony do gonienia wyniku bedzie bezradny