Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2351

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: moody » 12 lut 2012, 13:41

mete pisze:
tekst wilmora byl duzo bardziej oderwany od rzeczywistoci, co zapewne potwierdzi milan w trwajacych rozgrywkach ligi mistrzow, gdzie zmuszony do gonienia wyniku bedzie bezradny
Gdzieś wyczytał, że Milan będzie gonił wynik i będzie bezradny? Na naszej klasie? Podaj może od razu wynik dwumeczu to nie będę we środę tracił czas na spotkanie.
nie zrozumiales mnie do konca. chodzilo mi o to, ze 'jesli' beda zmuszeni do gonienia wyniku, to beda bezradni. tak jak z tottenhamem. inna sprawa, ze koniecznosc gonienia wyniku przez milan w tej rundzie, lub w nastepnej uwazam za bardzo prawdopodobna. obawiam sie, ze taktyka dlugich pilek na zlatana na tym poziomie kolejny raz nie zda egzaminu. milan jest do bolu schematyczny, przewidywalny, powolny w ofensywie. nie chce wyjsc na jakiegos wywyzszajacego sie kibica barcelony, ale ogladalem mnostwo spotkan milanu w zeszlym i obecnym sezonie i kompletnie mnie nie przekonuje styl tej druzyny. do dzis nie moge zrozumiec, jakim cudem strzelili barcelonie cztery bramki w dwumeczu i urwali jeden punkt.

Wróć do „Hiszpania”