Re: Skoki Narciarskie

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Skoki Narciarskie

Post autor: ddemon » 12 lut 2012, 20:56

Oglądałem pierwszą serię i końcówkę drugiej czyli najważniejsze widziałem :D

Panowie nie bądźmy jak media(TVP) którzy oczekują nowego Małysza,trąbią o tym 3 miejscu bo po pierwsze Małysz jest tylko jeden!! a nawet jeśli Kamil nie będzie na podium w Planicy na wręczeniu PŚ to i tak nic się nie stanie :/
Przypominam że sam Kamil wyznaczył sobie cel przed sezonem o czołowej 6 i ustabilizowanie formy....O tyle jeśli wiadomo że jest na najlepszej drodze do osiągniecia minimum o tyle o ustabilizowaniu formy nie ma co mówić...
Nie to żebym się pastwił ale Stoch oddaje strasznie nie równe skoki o ile w konkursach to jeszcze mimo wszystko aż tak wielkiej różnicy niema ale już w treningach widać że nadal popełnia błędy które czasami przenosi na konkurs :/ przez co odległości są od 3-9 metrów krótsze :(
Powtórze jeszcze raz dajmy chłopakowi spokojnie skakać bo ciężar jaki dźwiga w tym roku jest duży a jeszcze do tego oczekujemy od niego podium...Owszem jest one do osiągniecia ale pod warunkiem że chłopak nie będzie miał takiego ciśnienia...Kofler nigdy nie był wybitnym skoczkiem,zawsze był zawodnikiem który trafia z formą przez jakiś okres i potem puchnie - Schlieriego może zgubić pewność siebie która u niego ostatnio coraz bardziej się uwidocznia :/ staje się taką typową gwiazdką cóż widocznie tak każe Red Bull(Vettel) :lol: i w całej tą sytuację może właśnie wykorzystać Bardal pytanie tylko czy udźwignie to czy nie przerośnie go tak jak Jacobsena :roll: Myślę że jest na tyle doświadczony że powinnien dać radę ale zobaczymy..Szykuje się pasjonująca walka o końcowe zwycięstwo a my możemy jedynie mocno kibicować za Stocha który musi się udźwignąć ciężar Stochomanii :D

Wróć do „Inne sporty”