AC Milan : Juve - klasyka

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Lakier » 07 maja 2005, 22:33

Mikusinski pisze:
Lakier pisze:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Co do kibiców Juve na Delle Alpi to sie nie wypowiadam bo juz napisałem wszystko poprostu wstdy szkoda że Milan nie "bije sie o scudetto" z Palermo ... bo to by było z pkt. widzenie kibica w Włoszech lepsze.

Wez chlopie nie napierdalaj ciagle o tym samym, doskonale wiadomo ze Delle Alpi jest zle zrobione do ogladania meczy, sa drogie bilety, stadion jest po za miastem i w Turynie mieszka około 2 miliony mieszkancow (w Mediolanie 4 mln.) wiec nie pierdol ze Juventus ma mało kibicow.

Po drugie Milan to jebane farciarze :roll:, mecz z PSV wola o pomste do nieba, echh az mnie serce boli jak to sobie przypomne...

Jeszcze niedawno cos tam przebąkowiałes ze Juve wygrywa 1-0, teraz spojrz kto wiecej goli strzelił w serie A.

Teraz pewnie nie bedziesz mial co odpowiedziec, to bedziesz cos tam mowil o EPO, albo o Moggim (Moggi przy Mr. B. to papiez)

U kolegi będzie WP jak jakiś mod to obejrzy. Ale nie tak drogie, żeby było ledwo 8 tys. wiernych kibiców na stadionie!!!I to jeszcze na ważne mecze LM :shock: :shock: :shock: !!!Przynajmniej na Milan czy Inter przychodzi na byle jaki mecz 30,40 tys. fanów.
Srednia na meczach Juve to 24 tys, co do wp to moja sprawa, najwyzej jak dostane bana, to moja babcia bedzie pisac na forum, i tak wogle to lepiej sie nie blaznij bo jeszcze niedawno byles 'fanem' Juve :roll: dobrze ze jest taki Abramovic, przynajmniej tacy 'kibice' jak ty przechodza na jego strone;]

Wróć do „Włochy”