no, pewnie nie umiemsigane pepe pisze:To dawaj, wrzuć jakieś zdjęcie. Pewnie nie umieszmoody90 pisze:na poziomie realfan, na poziomiemoglbym wrzucic jakies smieszniejsze zdjecie cristiano, czy ramosa, ale daruje sobie, nie bede sie znizal
![]()
Wiemy, że jutro Cię będzie Pani pytać, ale to nie powód na taką frustrację. Gówniane masz argumenty które można między bajki włożyć, a uważasz się za nie wiadomo jaką wyrocznię.
nie wiem, moze ty w wieku ponad 20 lat bedziesz chodzic jeszcze do 'szkoly', gdzie 'pani moze pytac', wspolczuje, w moim przypadku to juz troche nieaktualne
zal mi ciebie. ja pisze konkretnie o akcjach ramosa, pepego, moge to poprzec zapisami video, po czym albo osoba ktora wczesniej sie plula nagle milknie, albo jak realfan tez nie jest jeszcze na pozioie merytorycznej dyskusji i w momencie, kiedy argumentow brak, porozumiewa sie obrazkowo. i przychodzi taki sigane pepe i twierdzi, ze ja mam gowniane argumenty. dawaj dalej swoje teorie, bo napawde masz potencjal na naprawde fajnego dostarczyciela beki
tak Salas11, wyobraz sobie, ze czasem go ogladalem i uwazam, ze takie jednoznaczne nazywanie go najlepszym graczem zeszlego sezonu w serie a bylo przesadone. mowiac 'wloskie nawyki' mam na mysli tez albo jakies pady, albo jakies kombinowanko, pomaganie sobie rekoma, ciagle dyskusje z sedziami, czy kopanie po gwizdku. jakos tak mi sie to wszystko kojarzy glownie z wloska liga, jesli cie to obraza, to przepraszam