Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2354

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: moody » 13 lut 2012, 1:36

MGiggs pisze:Kowal pisze doslownie - jesli Real wygra 10 razy z rzedu Lige a Barca 5 innych pucharow(w tym puchar weszlo ) to bedzie wbiebowziety.Wiec pytam czy liga jest tak malo wazna jesli Kowal pisze takie zbdury? Sam napisales ze się z Kowalem zgadzasz, widze ze kolejny uzytkownik ktory sie ze soba zgadza i nie zgadza.
no to mozesz sobie go odbierac doslownie, przypowiesci biblijne tez. juz pisalem:
moody90 pisze:wiadomo, kowal przesadnie rozgarniety nie jest, lubi sie ponapinac, ale akurat w tym tekscie ma sporo racji i sie z nim zgadzam.
naprawde musze wszystko tak lopatologicznie wyjasniac? napisalem, ze zazwyczaj przesadza i ma taki troche frustracki styl wypowiedzi, jak np. z tym wniebowzieciem, ale ma w tym tekscie SPORO racji. mam na mysli glownie fragment o podejsciu to meczu z osasuna i ogolna teze, ze wygranie (obronienie) ligi mistrzow i pucharu hiszpanii calkowicie zrekompensuje przegrana lige
MGiggs pisze:Zarzuciles mi brak umiejetnosci czytania tekstu i jestem przywyczajonym na tym forum na taki argument ktory latwo idzie obalic, Real Fan pokazuje ze w tym sezonie Real statystycznie miazdzy a TY chcesz pokazac ze Reale z innych lat tez tak samo miazdzyly.Wszystko by zmniejszyc zaslugi Realu w tym sezonie,oni nic nie mogą wygrać bo sa lepsi tylko ze Barca odpuszcza.
i znowu musze sie powtarzac. real gra swietny sezon, zgoda, AZ tak swietnego jeszcze nie gral, ale gral zblizone, w poprzednich sezonach tez potrafil zdobyc ponad 90 punktow, albo nawet dluzej walczyc o mistrzostwo, niz mourinho w zeszlym sezonie. ale mimo wszystko to w barcelonie bedzie widac kilkunastopunktowa roznice na koniec sezonu w porownaniu do poprzednich sezonow. in minus oczywiscie

z odpuszczaniem kolejny raz wciskasz mi slowa, ktorych nie powiedzialem. barca do tej pory nie odpuszczala, grala na ile pozwalala im forma/sytuacja kadrowa, na ile ich pep potrafil zmotywowac. w obecnej sytuacji liga jest moim zdaniem przegrana, ale z drugiej strony druzyna ma obowiazek walczyc poki sa matematyczne szanse na mistrzostwo, takze tu trudno mi powiedziec jak bedzie wygladalo podejscie do kolejnych meczow
MGiggs pisze:Newclastle z MU wygralo 3-0 i zremisowalo 1-1 wiec od nas sa lepsi a lige przegrywaja na innych stadionach?
raz do roku to wiesz...co innego, gdyby was tlukli prawie zawsze i wszedzie, niezaleznie od skladu i rozgrywek w ostatnich paru latach. mam nadzieje, ze rozumiesz aluzje? wtedy by wychodzilo na to, ze rzeczywiscie sa od was lepsi, a lige przegrywaja na innych stadionach. no, fajnie sie pisalo, ale na dzis starczy, ide spac

Wróć do „Hiszpania”