Re: Liga Haxball

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Liga Haxball

Post autor: ddemon » 14 lut 2012, 10:51

Wypowiem się raz i szybko bo mi się spieszy....

Frida tak lubisz wszystko załatwiać w pokoju haxa to czemu nie pamietasz że już jakiś tydzień temu o nieobecności Nirvany żeśmy rozmawiali że lepiej będzie jak poszukacie kogoś tymczasem mogę się mylić ale nie przypominam sobie aby ktoś z drużyny LOT napisał posta w tym temacie że szukają zawodnika :shock: To ja pisałem aby ty(Frida) lub Smash ustalili między sobą o przejęcie kapitana i dalej ciągnieli wózek do przodu...Poprostu czekacie "mam to w d" "a jakoś to będzie"...Jeszcze teraz ten post że brak chęci,czasu itd :/

Co do drużyny DRBF to wczoraj rozegraliście spotkania i widzę chęć pozostałych członków drużyny a to się ceni gdy kapitan ma to narazie w nosie :P Także oby tak dalej :spoko:

Co do drużyny Little Britain to sprawa jest postawiona jasno i ich ten pkt na pewno będzie obowiązywał....Bo oprócz Metola nikogo regularanie na haxie nie widać więc trudno oczekiwać cudów lecz obym się pomylił :)

Pozatym pkt jest po to aby wieczorem było więcej ludzi i bardziej zmobilizować aby ta liga szła do przodu !! Znów chcecie żeby ta liga nie trwałą z 2 miesiące a z 10...Dobrze wiedzieliście na co się zapisaliście i sami dobieraliście członków ekipy...

Tymczasem spadam na rozmowę trzymajcie kciuki :P

Wróć do „Gry Forumowe”