Re: Liverpool (zbiorczy)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Daaaamian » 14 lut 2012, 15:59

Biały pisze:Chociażby za kopnięcie piłką po gwizdku kończącym pierwszą połowę.
Nie rozśmieszaj mnie. Znowu, chciałby się powiedzieć.

Czekam aż wpadnie SexyBitch i powie coś na temat rzekomej rozmowy między Evrą a Suarezem. Mam nadzieję, że się doczekam.
MGiggs pisze:Za symulowanie machanie lapkami . dziwne faule( jak z graczem spurs) i kopaniem pilki w trybuny.Ktos kiedys nie wytrzyma i zrobi wszystkim wielka przysluge.
Myślałem, że piszesz tylko o spotkaniu z United. Jeśli chodzi o kopnięcie piłką w trybuny - mało to było takich sytuacji na boiskach Premier League? Rio Ferdinanda też chcesz lać po mordzie? Graczy United za symulowanie chcesz lać po mordzie? Za pretensje do arbitrów chcesz lać po mordzie? Suarez jest jaki jest, ale pisane, że ktoś powinien dać mu w mordę za symulowanie czy machanie łapami to już głupota.

Odnośnie kopnięcia Parkera - naprawdę uważasz, że zrobił to specjalnie? Moim zdaniem to był raczej pokaz braku wyobraźni Luisa.

Jakbym miał mu za coś przyłożyć, to tylko za rasistowską odzywkę do Evry. Za nic więcej. Z tym, że tak jak powiedziałem - myślałem, że MGiggs chce go lać po mordzie za zachowanie podczas ostatniego spotkania.

Wróć do „Anglia”