Re: Liga Haxball

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Liga Haxball

Post autor: strunin » 14 lut 2012, 19:50

maciek_88 pisze:
strunin pisze:Podobno nie możemy zrobić z trzech drużyn jednej ?

Nie wycofujemy się. Nie mamy po prostu kim grać w obecnej chwili, jesteśmy tylko ja i Matrix. Inni z różnych powodów nie mogą, dlatego padł pomysł połączenia składów.

Ja właśnie z Matrixem mógłbym gdzieś przejść, ewentualnie ktoś AKTYWNY mógłby zasilić nasze szeregi, a wykreślilibyśmy TPS, który kompletnie nie daje znaku życia.
Jest Biały, jest barcelowicz. Macie 2 aktywnych graczy a bez jakiejkolwiek próby ogłoszeń na forum rozwiązujecie drużynę i robicie zamęt z wynikami.

5 drużyn połączcie w 1 najlepiej.
W takim razie w przyszłym sezonie proponuje tobie stworzyć drużynę z tego kto zostanie, aby zapchał dziurę, po to żeby takie drużyny jak twoja w tym sezonie wygrywały po 10:0. Jak coś robić to porządnie, dlatego takie rady zostaw dla siebie.

Messi znika na około dwa tygodnie, Chaos nie może grać po 20, a TPS na 10 pytań czy może grać, 10 razy odpowiada, że nie może. Tak więc nie sugerujcie się ilością naszych rozegranych spotkań. To jest spontaniczna propozycja, ja mogę poczekać sobie te dwa tygodnie i grać później, mi to nie wadzi i nie jest problemem, że ewentualnie nie skleimy 1 drużyny z 2, rozluźnijcie się z deka. Nawet tego miałem na forum nie proponować, ale metol mnie przywołał i przypomniał, więc napisałem. Ta wasza tendencja, do robienia problemów z niczego jest zatrważająca.

Kiedy powiedziałem, że nie chce Białego ? W pokoju Haxballa stwierdziłem, że jak najbardziej chętnie wymienię go na TPS, więc nie wiem skąd u Ciebie takie oszczercze informacje się znalazły Piwus.

kaczy nie chciał u nas grać.

Tu nikt nie chce robić czegoś, bo ma taki kaprys, tylko dla dobra rozgrywek, żeby grać w miarę regularnie.

Wróć do „Gry Forumowe”