Re: Liga Haxball

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Liga Haxball

Post autor: ddemon » 14 lut 2012, 20:32

Teraz moja kolej :bicz:

Przeczytałem tylko początkową dyskusje z pierwszych stron i napiszę tylko tyle że dalej trzymam się swojej wersji którą podałem w pokoju haxballowym:

A brzmiała ona tak że nie zgadzam się na połączenie 3 zespołów w 1 tzn Por Que + LOT + metol
Tym samym drużyna każdy z zespołów ma dotychczasowy bilans!!

Więc dyskusja,poruszenie z tej strony uważam za całkiem "normalne" ale spokojnie staram się to opanować :P

Co do Little Britain Biały zostaje zgłoszony do Waszej drużyny a zarazem metol w LOT...
Drużyna Por Que musi szukać nowego zawodnika....Tym samym też jest proszona o całkowite określenie co do gracza TPS czy zostaje w klubie czy poprostu zostaje usunięty i staje się wolnym zawodnikiem...

Zresztą wszystko nadzoruje Piwus w tym temacie -->: http://www.pilka.pl/forum/gry-forumowe/ ... t8914.html i bardzo dobrze :spoko:

Powtórze jeszcze raz co do straszenia tym ultimatum to zrozumcie że staram się wywrzeć na Was gotowość do gry - dotyczy się to zespołów DRBF i Little Britain i jak widać przynosi to efekt bo widzę że spróbujecie coś zagrać...Będę widział Wasze chęci,wyniki to i ultimatum może będzie zniesione :P

Wróć do „Gry Forumowe”