Re: Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

Post autor: Kamil232 » 14 lut 2012, 20:54

Nie bardzo czaję co to w ogóle jest. 4-3-3 ? Tylko co to za pomoc, a może 4-4-2 z jednym skrzydłowym? :lol:
4-3-3, co z tą pomocą jest nie tak.

---------Carrick----------Scholes-------
Sturidgge-------Gerrard-----------Young
------------------Rooney
Panowie ja rozumiem, że widzielibyście tam pewnie 3/4 United w składzie, zapewne będzie waszych graczy najwięcej, ale litości...
O jaką litość Ci chodzi i o co się rzucasz? Którego z zawodników United dałem na wyrost?
Z tym Scholesem też bym się powstrzymał. Chłop dopiero wrócił z przedwczesnej emerytury, zagrał kilka spotkań i na Euro ma grą kierować?!
Tak bo w tych spotkaniach prezentuje poziom niedostępny dla 97% Angielskich środkowych pomocników. Na kim mam znowu opierać grę na Gerrardzie, albo Lampardzie? Gościach którzy przegrali wszystkie turnieje po kolei z rzędu? Albo na Barrym który się całkowicie skompromitował w RPA, gdzie Niemcy robili z niego dziwkę? Dajmy sobie już z tymi panami spokój. Na Scholesa w reprezntacji tak naprawdę nigdy nie postawiono, nigdy nie zrobiono z niego centralnej postaci, kluczowego zawodnika. Trochę jak z Xavim kiedyś gdzie go rzucano na DM, byle tylko upchnać, ale bano się na niego postawić. Chociaż teraz na koniec kariery warto spórbować tej opcji, bo inne nie wypaliły i może w końcu dało by się patrzeć na grę Anglików i na jakieś fajną grę w środku pola, a nie na hollywodzkie podania i serie wrzutek.

Wróć do „Anglia”