Re: 1/8 finału LM: Arsenal - Milan (15.02.2012 i 06.03.2012)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: 1/8 finału LM: Arsenal - Milan (15.02.2012 i 06.03.2012)

Post autor: fieldy » 15 lut 2012, 22:59

Niczego nie umniejszając Milanowi, bo zagrali dobry mecz i swoje strzelili (chyba 4 gole z 4 celnych strzałów), to jednak Arsenal nie zagrał na swoim poziomie. Nie wiem czy sie wystraszyli, czy co. Sagna i Verma nigdy tak słabo nie zagrali i jak mi nikt nie uwierzy to pewnie kibice innych ekip z PL, ktorzy regularnie ich ogladają to potwierdzą. Żenujące spotkanie w naszym wykonaniu. Robin coś się starał robić, miał dwie dobre okazje, no ale bramkarz wybronił. Do tego karny powinien być, oczywiście wiele by on nie zmienił, bo czy 0:4, czy 1:4 to Milan i tak już jest w 1/4 finału ... Głupie błędy w obronie + kontuzja Kosa, Djourou musial coś zawalić, bo by chyba nie zasnął. Pomoc w ogóle nie istniała, nie wiem co Wengerowi odbiło by Rose z Ramseyem na boisko pchac, a oni się tylko cały czas zderzali w środku :badziewie:
Tez nie wiem co sie tak slizgali ciągle, co chwile któryś leżał, czy korki mieli złe, czy gracze MIlanu maja tak bajeczna technikę, ze ci sie przewracali o własne nogi ? Nie pojmuję tego i chyba nigdy nie pojmę.

Wróć do „Puchary Europejskie”