Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: mzatlanta » 16 lut 2012, 1:44

Kadra na dzisiejsze Lazio:

Courtois, Asenjo, Juanfran (ostatnio go wymieniaja juz po przekwalifikowaniu sie :P - jako obronce), Silvio, Perea, Miranda, Godin, Dominguez, Filipe, Mario Suarez, Gabi, Assuncao, Koke, Diego, Salvio, Pizzi, Arda Turan, Adrian, Falcao i Salvio (ciekawe, ze wymieniony jako napastnik).

Pewnie chlopaki wyjda ulubiona "paczka" Cholo, czyli Courtois- Juanfran (lub Silvio, ale watpie)- Godin- Miranda- Filipe- Gabi- ktos zamiast Tiago :lol: - Diego- Adrian- Falcao- Turan. Jedyna roznica w tym wypadku to nieobecnosc kontuzjowanego Tiago, i tu jestem ciekawa, na kogo postawi Cholo, moze w koncu na Koke, ciagle czekam, az mlody Hiszpan dostanie prawdziwa szanse... Choc musze przyznac, ze Gabi spisuje sie ostatnio slabiej, moze wiec pora na jakies inne ustawienie pomocy?Jak rotacje Manzano wychodzily nam na ogol bokiem, tak w przypadku Simeone przydaloby sie czesciej probowac innego skladu zamiast wystawiac ciagle ta sama 11stke. Ciekawe, czy Godin juz zdrowy zeby grac normalnie z Miranda. W sumie chcialabym, zeby zagral Alvaro,dobrze sie spisal w sobote a przeciez ostatnio raczej na lawce siedzi.

Co do samego meczu- z tego, co czytalam, Lazio gra w kratke, choc nie widzialam zadnego ich meczu, wiec trudno mi sobie wyobrazic tak naprawde, jak moze sie ulozyc dzisiejszy mecz. Gramy na Stadio Olimpico, wiec remis pewnie bylby dobra zaliczka, choc ambitny Cholo na pewno probowal nastawic chlopakow tak, zeby powalczyli o wygrana a przynajmniej taka mam nadzieje :wink:

Przy okazji bytnosci w Rzymie:

http://www.atleticopoland.com/news/Druz ... iezem-2367 :wink:

Biedny Arda :mrgreen: A Papiez dostal koszulke Atletico :D

Edt:Doktorze, ubiegles mnie :P

Wróć do „Hiszpania”