Re: FMy

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: FMy

Post autor: KajoFC » 17 lut 2012, 13:55

Ja po dwóch sezonach w Athleticu poddałem się ;/ Nie ma jak Barcy przejść ! Pierwszy sezon Messi sobie strzela 62 bramki w samej lidze ! Realizm wita :roll: Drugi sezon Barca meczu w lidze nie przegrała więc takim Athleticiem cały czas utrzymuję 2 pozycję, ale skład nie jest tak super żeby mi się porażka w lidze nie przytrafiła. Real to jeszcze potrafiłem odsadzić na 10pkt'ów, ale Barcelona za dobrze idzie na tej grze. Odszedłem więc po 2 sezonie i załapałem joba w Parmie :) która ukończyła sezon na 14 pozycji w tabeli. Jest Giovinvo i Paloschi którego mój poprzednik sprowadził do Parmy za 1,3mln :roll: Musiałem również ułożyć nową taktykę pod Parme bo moje ulubione 4-4-2 nie pasuje do zespołu a kasy na transfery zbytnio nie ma, żeby poszaleć więc skleciłem 4-1-2-1-2 i po słabym początku, kilku próbach i testach jestem w lidze na 5 miejscu pokonałem Lazio w CI 2-0 na wyjeździe i tak samo wyjazdowo pojechałem Juventus 6-1 (hattrick Paloschi'ego). Myślę, że jak utrzymam dobrą formę dopcham się do miejsca pucharowego :) W grze ogólnie niezłe cyrki bo Roma spadła do drugiej ligi :P AVB tak dobrze prowadził Chelsea, że zaszli do 16 miejsca w tabeli kiedy mu podziękowali i dzięki temu Cech nie przedłużył kontraktu i rozstał się z klubem chciałem go w letnim okienku pozyskać, ale krzyczał sobie 70k co było o 2 raz za dużo jak na moje możliwości finansowe, ale już we wrześniu po jego nie udanych rozmowach kontraktowych z Barceloną zgodził się dołączyć do mojego zespołu za wynagrodzenie sięgające 35k :D więc można powiedzieć, że Parma w końcu ma zastępstwo za Buffona :D Postaram się odbudować renomę Parmy w Europie i we Włoszech :jupi:

Wróć do „Hyde Park”