Re: Skoki Narciarskie

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6659

Re: Skoki Narciarskie

Post autor: Boromir » 18 lut 2012, 21:39

Dr.Football1 pisze:
Stoch ma talent wielki, ale chyba nie na tyle żeby nawiązać walkę z Kofim, Szlirim i Morgim :*
Morgi jest za Stochem w generalce :wink: Do Koffiego Kamil ma rowno 100 punktow straty... Przy dobrych wiatrach do odrobienia,a nawet jezeli nie to tez bedzie spoko z tym 4 miejscem :)
Ale ja pisałem w kontekście następnych sezonów, bo ten jest rokiem bez żadnych imprez, Austriaki się na T4S wyskakali już i teraz mają dużą zniżkę formy. Ale w przyszłym sezonie w lutym są MŚ i pewnie nie pozwolą sobie na przestój. Można ich nie lubić, można rzygać gdy się patrzy na faworyzowanie ich przez organizatorów ale trzeba uczciwie przyznać, że Schlierenzauer to talent na miarę Małysza co najmniej.

A Stoch widać, że mocno poszedł do góry po wygranej w Zakopanem w zeszłym roku, puściła go już trochę presja związana z naklejką "następca Małysza", może to dziwne, ale nie każdy chyba zdawał sobie sprawę, że Małysz będzie tylko jeden, w mediach oczekiwano zwycięstw od niego, ten balonik ze Stochem pompowano nieadekwatnie do wyników, dopóki nie odszedł Małysz. Wtedy jakoś wszyscy sobie zdali sprawę, że lepszy taki Stoch niż żaden. Ja Kamila bardzo lubię, fajnie, że chłopak walczy. Moim zdaniem ma duże szanse na medal w lotach, czyli na coś, czego Małysz nigdy nie miał.

Wróć do „Inne sporty”