Re: FMy

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: FMy

Post autor: emdżej » 19 lut 2012, 10:04

Jednak nie jest źle z budżetem transferowym mimo budowy nowego stadionu. Do City powrócił niestety mój najlepszy piłkarz, czyli Adebayor. Niby miałem w umowie wypożyczenia opcję wykupu za 11,5 mln euro, ale co z tego skoro sam zawodnik zażyczył sobie (uwaga!) ćwierć miliona euro tygodniówki. W jego miejsce kupiłem więc Danny'ego Welbecka i szukam jeszcze jednego, młodego napastnika. Pozbyłem się bowiem także kuli u nogi zwanej Pawljuczenką sprzedając go do Schalke. Defoe ostatnio zaczął coś strzelać, ale może znowu się na długo zablokować. W każdym razie oprę atak na Welbecku i Sow. Do Man Utd sprzedałem Gomesa, a na bramkę sprowadziłem Steve'a Mandandę z Marsylii. Sprzedałem też Pienaara do Juventusa, bo w pomocy mam tłok. Sandro negocjuje kontrakt z Besiktasem i oby się dogadał to znów coś wpadnie do budżetu. Natomiast trzeci transfer do klubu to Fabricio Coloccini, który da mi większe pole manewru w defensywie. King zawodzi, Dawsona sprzedałem go grał jak drewno, a Gallas ciągle się łamie i na dobrą sprawę mogę liczyć tylko na Bassonga i Kaboula. Ewentualnie przesunąć do środka Boilesena.

Wróć do „Hyde Park”