Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 19 lut 2012, 15:50

W tym sezonie dla Milanu strzelalo az 17 zawodnikow ? :shock: Cos tam komentator przebakiwal,ale moze sie przeslyszalem.
17 to chyba z dzisiejszymi bramkami Emanuelsona i Muntariego.
Czy jaki [ch**]? Denerwuje mnie to, bo gdybyśmy tak grali ze słabymi ekipami i wygrywali z mocnymi jak to robimy obecnie to byśmy dzisiaj mieli z 10 punktów więcej, straszne to jest, ale cóż, już lepiej nie oglądać wyniku Milanu bo na niespodziankę się nie zanosi :D.
Równie dobrze można powiedzieć, że gdyby nie kontuzje to Milan miałby z 10 punktów więcej...

Dobra pierwsza połowa. Z dupy zółta dla Muntariego, który został popchnięty przez gracza Ceseny. Robinho jak na razie znów gra dobre zawody. Bierze udział w każdej akcji, asysta przy bramce Emanuelsona. Wraca do formy co cieszy. Gra jest szybka, co cieszy. Aż się zdziwiłem, że Milan przy takich osłabieniach może tak grać.

W drugiej połowie dać Faraona i zdjąć naszą nową gwiazdę, żeby sama za szybko nie zeszła z boiska.

Dalej nie wierzę, że Muntari strzelił dla nas gola w debiucie. Natomiast Urby gra z meczu na mecz coraz lepiej i o ile chciałem, żeby go sprzedać to co raz bardziej jestem przekonany, że może być bardzo dobrym zmiennikiem w środku pola.

Wróć do „Włochy”