Potrafiliśmy przegrać z Interem będąc przez cały mecz o wiele lepsi od rywali grając bez wielu graczy, po czym wygrać z nie gorszym Arsenalem mając do dyspozycji zdecydowanie więcej piłkarzy.Potraficie dostać wpieprz od słabego Interu i podjąć refleksję nad składem, a potem wygrać z Arsenalem, który jest o wiele słabszy kadrowo niż Inter i latać w niebie. Czekam na mecz, za którym o wiele więcej przemawia aspektów za Juventusem niż za Milanem.
Nie wiem, czy wiesz, ale inaczej się gra bez 13 graczy, a inaczej bez 3.
Jak dotąd nic nie przemawia za Juventusem w przyszłotygodniowym starciu. Chyba że bierze się naiwnie pod uwagę dwa ostatnie starcia, w których Milan grał bez kilkunastu graczy i głębokimi rezerwami przemęczonymi ligą, ale to świadczy tylko o piszącym.
Ciekawe, czy federacja pójdzie po rozum do głowy i odwiesi Ibrę. Nie jestem jednak pewien, czy bym tego chciał.
Bardzo dobry występ Robinho, fajnie błysnął Faraon przy tej niewykorzystanej szansie, podobał mi się Muntari.
Mam wrażenie, że gdyby to Pato zmarnował taką okazję z Ceseną jak Faraon, to by się już tutaj pojawiło sporo postów krytyki.
Na Juventus wrócą Pato, Nesta, Mexes, Boateng, Aquilani, być może też Flamini, gra będzie wyglądała o wiele lepiej, więc ten mecz wreszcie nam powie, jak na tle mistrza Włoch w normalnym, choć i tak dość osłabionym, składzie wygląda Juventus.