Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 19 lut 2012, 22:05

Co do przynależności Abbietiego, Nesty, Silvy, Zlatana, Boatenga, Nocerino czy Van Bommela do pierwszego składu też nie mam najmniejszych wątpliwości.
A ja mam wątpliwości bo nie wiem czy przy zdrowym Mexesie to on właśnie nie wybiegnie w pierwszym składzie. Jeżeli chodzi o pozycję bramkarza to w ostatnich tygodniach, miesiącach, lepiej wyglądał Amelia, jednak na Arsenal wróci Abbiati i to on stanął w bramce. Przy optymalnej kadrze, czyli składającej się z tych mitycznych 33 ludzi mam wątpliwości czy grałby zawsze Nocerino. Na półskrzydłach mógłby grać Gattuso z Aquilanim wspierani przez Bommela. Nie wymieniam całej masy innych możliwości nawet z Boatengiem w środku pola gdyby tylko byli zdrowi wszyscy napastnicy. Spójrz najpierw kogo brakuje a później wymieniaj ludzi z twojej mitycznej pierwszej "11" której tak bardzo szukasz. Boli Cie to że Wilmore zawsze się broni kontuzjami co nie jest zawsze pewnym argumentem ale tak to wygląda, nam nie brakuję ( brakowało) ludzi na ławkę tylko w pewnym momencie 6-7 ludzi kluczowych i nie pierdol o Cassano że jest nieporównywalnie lepszym graczem o Brazylijczyka bo sam wiesz jakie ma problemy zdrowotne w tym sezonie, więc ocena jego na podstawie powrotu na 3 mecze i z nowu jakieś naderwanie jest śmieszne bo to Pato dał nam w końcówce sezonu w tamtym roku scudetto, to Pato wygrał Derby i to Pato a nie Zlatan nie mówiąc o Cassano był decydujący w drugiej części sezonu 10/11.

Wróć do „Włochy”