oho ja się popisałem brakiem czytania ze zrozumieniem, dobre. Juz zacytowałem twoje wpisy pomeczowe, a teraz się okazuje, że z cytatu pt.To, że ktoś popisał się brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem nie oznacza, że trzeba rozmowę o derbach rozpoczynać na nowo.
podpisujesz się pod stwierdzeniemPotrafiliśmy przegrać z Interem będąc przez cały mecz o wiele lepsi od rywali grając bez wielu graczy,
Znakomite, nadal nie potrafie czytać ze zrozumieniem co?nter się większość meczu bronił a Milan kopał się w czoło, strzelili przypadkową bramkę i wygrali derby, koniec historii
Oczywiście, że ten cytat również jest brednią niby dlaczego Inter strzelił przypadkowego gola, bo Abate zjebał? To w takim razie Milan strzelił same przypadkowe gole z Arsenalem, bo tam co rusz ktoś z obrony Arsenalu dał dupy
Inter nie miał żadnej miażdżacej przewagi w tamtym meczu, ale jak napisał Loczek dobrze się bronił i wykorzystał swoje szanse, bo jeszcze im nie uznali prawidłowego gola. Wynaturzenia o jakiejś ogromnej przewadze Milanu są dobre może dla dzieciaków które trenujesz i którym tylko należy współczuć. Zresztą jak już wykazałem po meczu równiez twoje zdanie było lekko zgoła odmienne i nigdzie nie pisałeś o ogromnej przewadze, a teraz myślałeś sobie, że napiszesz swoje kolejne kłamstewko by poprzeć swoje śmieszne tezy i nikt nie zaaraguje? To się pomyliłeś.
Fajno, że dostałem WP, mam nadzieję, że użytkownik Rezus również został takowymi poczęstowany, bo nie widzę, pod jego postem adnotacji?