Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: (L)oczkerson » 19 lut 2012, 22:49

Wilmore pisze:
Zresztą idiotyczne szukanie optymalnej "11" Milanu nie ma sensu bo przez tak ogromną ilość kontuzji najpewniej każdy z nas wymieniłby inną 11 a Max tym bardziej.
W tym też masz rację, tyle że przy takiej okazji wychodzi ignorancja takich użytkowników jak Loczkerson. Można się tylko zastanawiać, czy wynika ona z niewiedzy, czy ignorowania pewnych faktów, byle udowodnić wyższość swojego klubu.
Widzisz Wilmore wszystkim zarzucasz brak zdolności czytania ze zrozumieniem, a sam masz z tym duże problemy. Ja podałem odniosłem się do 11 podstawowej a nie optymalnej. Tą podstawową sprawdzić bardzo łatwo, wystarczy zobaczyć ile kto miał występów. Ta optymalna to jedynie wasze jałowe gadanie pozbawione podstaw.

Potem oczywiście można zrobić nagonkę, że jestem ignorantem i idiotą, ale fakt pozostaje faktem, że ja podałem bardzo konkretne przesłanki przemawiające za JUVE, a wy zamiast się do nich odnieść robicie burdel.

Dyskusji o pressingu też pewnie nie zaczniemy, bo ty nie bardzo wiesz, ilu graczy JUVE idzie do krótkiego krycia. A potem piszesz, że Milan też ma graczy wybieganych. Oczywiście, że ma, ale też ma graczy, którzy w grze obronnej nie biorą udziału (Zlatan), albo mają wkład symboliczny przez braki kondycyjne (Seedorf). W JUVE zasuwają wszyscy nawet włączając Vucinicia co jest sporą nowościa.

Wróć do „Włochy”