Ja juz uprzedzam Barcelone, ze nie bedzie tak, ze zglosicie sie na koniec miesiaca i bedziemy grali z Wami mecz, poniewaz ja nie bede dostepny. Mysle, ze wystarczajaco czesto jestesmy obecni, ba niemalze kazdego dnia. Z innymi spotkania rozgrywacie, z nami mimo usilnych prosb nie chcecie. Nie wiem z czego to wynika, dlaczego z GPE zagraliscie bez BAQa, a z nami nie chcecie.
Kiedy graliscie z Alpaka, a my chcielismy z Wami zagrac, tlumaczyliscie sie, ze z nami chcecie zagrac na koncu. Pozniej tlumaczenia, ze chcecie grac w optymalnym skladzie.
Badzcie powazni, bo nie bedziemy za kazdym razem dostosowywac sie do Was.
Jest to nieuczciwe przede wszystkim wobec nas, poniewaz jako jedna z nielicznych druzyn, mimo ze jest nas tylko 3 wyrazamy ciagla gotowosc do gry. Was jest az 5, konczy sie termin na rozegranie rundy, a nie mozecie sie zebrac. Rozmumialbym jeszcze gdybyscie walczyli o zwyciestwo w lidze, ale jak do tej pory Wasze wyniki na to nie wskazuja.
Szanujmy sie, gramy 3 sezon, a caly czas ta sama sytuacja, cierpia zespoly, ktore graja regularnie. Odwaze sie nawet stwierdzic, ze najbardziej cierpimy na tym my, Juventus. Rozumiem, ze kazdy chce z nami wygrac, ale nie moze byc tak, ze za kazdym razem musimy sie dostosowac do przeciwnikow, to raczej oni z uwagi na swoja ograniczona dostepnosc powinni dostosowac sie do nas.
Z Lubie od Tylu ta sama sytuacja. Jedyny bez winy jest Smashing, bo on za kazdym razem wyrazal gotowosc do gry z nami, ale Frida chciala grac na koncu...