Tak wy jesteście zawsze poszkodawani - skonczcie robić z siebie ofiary
Rozumiem że może to dziwić że wczoraj było GPE a nie Juve - wyszło jak wyszło...Tak wiem że Juve gra o majstra a my o nic mało tego wiem że jak wy tego majstra nie zdobędziecie to i tak będziecie najlepsi
Wspomniałeś że macie 3 zawodników - hm...przypominam że regulamin został tak stworzony aby zagrał petr
O ile drużynę LOT można jakoś rozgrzeszyć - Frida pisała o narazie braku wolnego czasu to mam nadzieję że Frida nie zrobi nas wszystkich w bambuko i napisze za tydzień czy dwa że zrezygnuje z ligi
Mnie martwi obecnie tylko jedna drużyna i jest to Little Britain
Drużyna Arwina widzę że już powoli ogarnia także dla nich +... Choć teraz widzę że mogą mieć problemy cóż również radzę szukać zawodnika bądź kombinować,znaleźć jakiś rozsądny termin dla każdego by zagrać chociaż 1-2 mecze by to szło do przodu - porozmawiajcie między sobą..
Por Que widze że też coś chce dzisiaj ogarnąć i będzie ok...
Zacznijmy od tego że chce widzieć starania wszystkich ekip liga ma zakończyć się w marcu ale jeśli starań nie będzie to zarówno drużyny mogą przedwcześnie wylecieć jak i może ten termin przedłużyć ale napewno nie będę utrudniał zespołom którzy byli prawie zawsze dla zespołów którzy mieli ligę przez miesiąc w d.
Mam nadzieję ba jestem pewien że liga dotrwa do końca choćby z 1 drużyną by poznać zwycięzcę i uwierz mi Arek nie będę drugim petrem który rzuci to w cholerę
PS. Jeśli Arek lub ktokolwiek czytając post chce coś udowodnić czyt. ma coś proszę o napisanie o PW...Nie rozmywajmy tematu do marnej napinki